Office Lens on kätevä asiakirjojen skannaaja

Skannaa asiakirjoja helposti puhelinsovelluksen avulla.

© Microsoft

Office Lens tekee puhelimesta skannerin

Asiakirjojen skannaaminen on nyt helpompaa kuin koskaan ennen. Saat puhelimen avulla skannattua hetkessä tekstiä ja kuvia sisältäviä sivuja ja lähetettyä ne esimerkiksi kirjanpitäjällesi.

maanantai 26. helmikuuta 2018 teksti M. Flinck

 

Kolme minuuttia. Vain sen verran kestää asiakirjan skannaaminen ja lähettäminen sähköpostin liitetiedostona. Tarjolla on useita hyviä sovelluksia, jotka muuttavat puhelimen kameran erinomaiseksi skanneriksi.

Microsoftin Office Lens on yksi parhaista skannerisovelluksista, sillä sitä käytettäessä ei tarvitse olla erityisen hyvä tai tarkka kuvaaja, jotta lopputulos olisi onnistunut.

Sovellus osaa oikaista vinon kuvan ja parantaa kirkkautta, jolloin skannausjälki on aina erinomainen ja yksityiskohdat erottuvat tarkasti. 

Näin käytät Office Lens -sovellusta

Skannerin käyttö on yksinkertaista. Avaa sovellus, suuntaa puhelimen kamera kohti asiakirjaa, odota että asiakirja rajataan ja paina sitten kameran laukaisinta. Sovellus optimoi hetkessä skannauksen, ja sen jälkeen käytössäsi on digitaalinen kopio, jonka voit jakaa muille.

Jos asiakirjasi koostuu useista sivuista, skannaa se sivu kerrallaan. Sen jälkeen voit tallentaa kuvat yksitellen tai koota niistä esimerkiksi pdf-tiedoston.

Katso alla olevalta videolta, miten sovellus toimii.

Lue lisää skannaamisesta KotiMikrosta

KotiMikron numerossa 4/2018 on vaiheittainen opastus sovelluksen käyttöön. Neuvomme, miten sovellus toimii sekä iPhonella että Android-puhelimella.

Tartu tarjoukseen, niin pääset saman tien lukemaan artikkelin ja tutustumaan lehden 10 viimeisimpään numeroon joko tietokoneella tai mobiililaitteella Wype-palvelussa.

Tilaajana saat myös pääsyn Etunurkkaan, jossa on turvallisesti ladattavana yli 300 tarkistettua ohjelmaa.

Löydät myös Office Lensin latauslinkin sekä lehdessä julkaistun oppaan Etunurkasta (vain tilaajille). 

Ehkä sinua kiinnostaa...