Sukututkimus-ohjelma

Uusi lehti: Lähde juuriesi jäljille helposti

KotiMikron uusin numero 11/2018 käynnistää teeman, jossa ollaan juurien jäljillä neljässä sukututkimusta käsittelevässä artikkelissa. Uudessa numerossa kerrotaan myös kuinka voit tarkastaa lähiverkkosi laitteet haavoittuvuuksien varalta.

keskiviikko 11. heinäkuuta 2018 teksti P. Jensen


KotiMikron numerossa 11/2018 alkaa uusi sukututkimusta käsittelevä artikkelisarja. Kaikkiaan neljästä artikkelista saat vinkkejä ja työkaluja sukulaisten löytämiseen ja sukupuun rakentamiseen.

Juuri ilmestyneessä 11-numerossa kerrotaan lisäksi, kuinka voit tarkistaa lähiverkkoon kytkettyjen laitteiden tietoturvan.

Aihe on ajankohtainen, sillä älykkäät termostaatit ja muut älykodin laitteet voivat avata rikolliselle tien kotiverkkoon ja kaikkiin siihen kytkettyihin laitteisiin.

Uudessa lehdessä on myös opas, jossa Windowsin omilla työkaluilla vapautetaan tallennustilaa. Neljällä yksinkertaisella toiminnolla saatiin toimituksen testikoneelta raivattua 13 gigatavua uuteen käyttöön.

KotiMikron suurtestissä nettipohjaiset puhelupalvelut

KotiMikron numeron 11/2018 suurtestissä tutustutaan viiteen suosittuun nettipuhelupalveluun käyttämällä sekä niiden tietokoneversioita että Android- ja iOS-laitteille tarkoitettuja ­sovelluksia.

Kaikissa vertailun palveluissa voi soittaa ilmaiseksi ääni- ja videopuheluita älypuhelinten ja tietokoneiden välillä.

Ehkä sinua kiinnostaa...