Chromessa voi nyt selkeyttää näkymää keräämällä välilehtiä ryhmiin.
Google Chrome.

Chromessa voi nyt selkeyttää näkymää keräämällä välilehtiä ryhmiin.

Google Chrome sai uusia ominaisuuksia

Google on tehnyt parannuksia Chrome-selaimeensa. Uusiin ominaisuuksiin kuuluu muun muassa mahdollisuus ryhmitellä välilehtiä.

keskiviikko 20. toukokuuta 2020 teksti KotiMikron toimitus


Nyt tulee hyviä uutisia meille, jotka onnistumme joka päivä keräämään Chromeen saman nipun välilehtiä niin, ettei niiden nimistä saa enää tolkkua.

Google on julkistanut tukun uusia toimintoja Google Chrome -selaimeensa. Yksi uusista ominaisuuksista on mahdollisuus koota välilehtiä ryhmiin.

Välilehtiryhmälle voi antaa nimen, minkä jälkeen samaan ryhmään voi helposti lisätä uusia välilehtiä.

Uudet ryhmävalinnat ovat valikossa, joka avautuu, kun välilehteä klikkaa kakkospainikkeella.

Välilehtien lisääminen ryhmään Google Chromessa

Välilehden saa lisättyä ryhmään napsauttamalla kakkospainikkeella välilehden nimeä ja valitsemalla uuteen tai aiempaan ryhmään lisäämisen. Näin voi näppärästi koota esimerkiksi uutissivustoja omaan ryhmäänsä.

© Google

Uusia Chrome-ominaisuuksia

Uusiin ominaisuuksiin kuuluu parantunut evästeiden hallinta, kun valikkorakennetta on muokattu niin, että yksityisyysasetukset ovat helposti löydettävissä.

Chromeen tulee myös automaattinen tietoturvatarkistaja, joka tutkii selaimen tietoturva-asetukset ja auttaa niiden määrittämisessä.

Lisäksi Chromeen tulee uudistus, joka torjuu raskaat mainokset ja estää näin huonosti tehtyjä mainoksia kuormittamasta tietokonetta ja syömästä niin akku- kuin muitakin resursseja.

> Lue uudistuksesta lisää tästä artikkelista

Uudet toiminnot tulevat käyttöön Chromen automaattisten päivitysten myötä.

Uusia ominaisuuksia voi jo nyt kokeilla lataamalla Google Chromen beetaversion, ja uutuudet tulevat viralliseen versioon viikon sisään.


Ehkä sinua kiinnostaa...