KotiMikron Etunurkka

KotiMikron lukijana saat käyttöösi Etunurkan, josta voit turvallisesti ladata ohjelmia ja muita sisältöjä tietokoneellesi.

© KotiMikro

Näin kirjaudut Etunurkkaan

KotiMikron lukijana voit kirjautua Etunurkkaan ja ladata sieltä ohjelmia ja muita sisältöjä. Lataamista varten pitää luoda käyttäjätili joko tilaajana tai irtonumeron ostajana.

maanantai 27. marraskuuta 2017 teksti KotiMikro-tuki


Tässä on pikaohje, kuinka kirjaudut KotiMikron Etunurkkaan.


1. Kirjaudu

Siirry selaimella Etunurkkaan. Valitse oikealta ylhäältä Kirjaudu.

Jos sinulla on jo luotuna käyttäjätili, voit kirjautua sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi.

Kirjaudu Etunurkkaan

2. Luo profiili

Jos sinulla ei ole käyttäjätiliä ennestään, valitse Luo profilli. Täytä vaaditut kentät ja valitse sitten Luo profiili.

HUOM:
Jos tässä vaiheessa tulee ilmoitus, kuten "Kentän email arvo ei ole uniikki" tai vastaava, se tarkoittaa, että järjestelmässä on jo tallentuneena käyttäjätili. Jos salasana on unohtunut, sen pääsee vaihtamaan valitsemalla Kirjaudu sisään -ikkunassa linkin ”Unohditko salasanasi” (vihreän kirjautumispainikkeen alta).

Luo käyttäjätili Etunurkkaan

3. Vahvista

Esiin tulee sivu, jossa lukee ”Lähetimme sinulle aktivointikoodin…”. Jätä sivu selaimeen ja siirry sähköpostiisi toisella selainvälilehdellä tai avaa sähköpostiohjelmasi.

Palaa sivulle, jonka jätit auki selaimeen ja kirjoita saamasi nelinumeroinen aktivointikoodi sille varattuun Aktivointikoodi-kenttään ja valitse Vahvista.

Voit tehdä vahvistuksen myös napsauttamalla saamasi vahvistusviestin alaosassa olevaa linkkiä.

Kirjoita saamasi aktivointikoodi

4. Avaa tilisivusi

Etunimesi näkyy nyt Etunurkassa Kirjaudu-painikeen paikalla oikealla ylhäällä, punaisen kehyksen sisällä.

KotiMikron tilaajan pitää liittää käyttäjätiliinsä asiakasnumeronsa, ja irtonumeron ostajan pitää liitää tiliinsä lehdessä oleva lehtikoodi, jotta Etunurkasta pääsee lataamaan.

Napsauta punaisessa kehyksessä olevaa nimeäsi.

5. Liitä asiakasnumero tai lehtikoodi

Valitse etunimestäsi aukeavalla tilisivullasi vihreä palkki, jossa lukee Valitse tämä kirjoittaaksesi asiakasnumerosi tai lehtikoodin.

6. Etsi asiakasnumerosi

Esiin tulee sivu, jolla voit kirjoittaa 10-numeroisen asiakasnumerosi tai lehtikoodin sille varattuun kenttään.

Asiakasnumerosi löydät laskusta, ja lehtikoodi on lehdessä Etunurkan esittelysivuilla. Tarvittaessa voit tiedustella asiakasnumeroasi KotiMikron asiakaspalvelusta. Asiakaspalvelun sivulla voit pyytää numeroasi sähköpostitse tai puhelimitse.

Irtonumeron ostajalle tarkoitettu lehtikoodi on yleensä lehden sivulla 6. Lehtikoodin avulla Etunurkan saa käyttöönsä 60 päiväksi.

Vahvista muutos kirjoittamalla salasanasi ja valitse Tallenna muutokset.

7. Tervetuloa viihtymään!

Varmista vielä, että antamasi numero on tallentunut: Kirjaudu ulos ja uudelleen sisään, niin tiedot päivittyvät. Nimesi näkyy Kirjaudu-painikeen paikalla. Valitse se, niin asiakasnumerosi tai irtonumeron lehtikoodi näkyy kentässä sähköpostiosoitteesi oikealla puolella.


Nyt voit käyttää sivustoa normaalisti ja ladata ohjelmia valitsemalla ohjelman kohdalla olevan Lataa-painikkeen.

KotiMikron Etunurkka-palvelussa on tarjolla kattava valikoima ohjelmia ja muita sisältöjä KotiMikron lukijoille.

Etunurkka on suljettu palvelu, joka on osa KotiMikro-lehteä. Palvelun sivut ovat kaikkien luettavissa, mutta vain kirjautunut KotiMikron tilaaja tai irtonumeron ostaja voi ladata Etunurkasta ohjelmia, oppaita ja muita sisältöjä.

Etunurkassa on muun muassa 10 tehokasta ohjelmaa tietokoneen suojaksi. Niiden avulla voit torjua haittaohjelmia ja pitää tietokoneesi tietoturvan ajan tasalla.

Etunurkassa on ohjelmien lisäksi myös monen ohjelman yhteydessä vaiheittainen opas, jonka avulla ohjelman saa helposti käyttöön.

Lisäksi Etunurkassa on esimerkiksi 3 oivallista ohjelmaa uudelle tietokoneelle, jotka ovat tarpeellisia, kun uusi tietokone otetaan käyttöön.

Lisätietoja Etunurkasta ja sen tarjonnasta voit lukea täältä.

Tilaa KotiMikro, niin varmistat, että pääset ensimmäisten joukossa lataamaan Etunurkkaan tulevat uutuudet ja saat käyttöösi myös muut tilaajan edut.

Tartu tarjoukseen, niin saat 4 numeroa KotiMikroa ja tyylikkään varavirtalähteen hintaan 21,90 euroa – säästät 76,90 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...