Urheilukellot – Garminin uudet Forerunner-sarjan sporttikellot
Garmin Forerunner.

Garminin uudet Forerunner-sarjan urheilukellot tarjoavat jotain kaikenlaisille liikkujille.

© Garmin

Garminilta joukko uusia GPS-urheilukelloja

Garmin on esitellyt viisi uutta GPS-urheilukelloa Forerunner-sarjaansa. Ne tarjoavat sporttitoimintoja sekä aloitteleville että rutinoituneille liikkujille.

perjantai 10. toukokuuta 2019 teksti M. Østergaard


Garmin on päivittänyt Forerunner-sarjaansa peräti viidellä uudella urheilukellolla.

Valikoimaan kuuluu niin edullinen perustason GPS-juoksukello kuin monipuolisilla toiminnoilla varustettu urheilijan älykello.

Huippumalli on 649 euroa maksava Forerunner 945, johon voi tallentaa jopa 1000 kappaletta. Lisäksi älykelloa voi käyttää Deezerin ja Spotifyn soittolistojen kanssa.

> Kaipaatko musiikkia juoksulenkille? Katso täältä, mitä Spotify, Tidal, Google Play ja Apple Music maksavat

Garminin kello juoksuttaa perille

Riippumatta siitä, juokseeko käyttäjä vilkkailla kaduilla tai pienillä poluilla, Forerunner 945:n värillinen kartta opastaa oikeaan suuntaan.

Forerunner 945:n uusiin ominaisuuksiin kuuluu muun muassa harjoittelun kuormittavuuden kohdistus, joka lajittelee käyttäjän treenihistorian luokkiin suoritusten rakenteen ja tehon perusteella. 

Treenejä on helppo muuttaa, sillä kellossa on valmiina useita suoritusprofiileita muun muassa hiihtoa, melontaa, sisä- ja ulkojuoksua sekä allas- ja avovesiuintia varten. 

Forerunner 945:n akku kestää jopa kaksi viikkoa älykellotilassa, 36 tuntia gps-tilassa ja 10 tuntia gps-tilassa musiikin kanssa.

Edullinen GPS-juoksukello Garminilta

Huokeimpia malleja on 219 euroa maksava Garmin Forerunner 45, joka soveltuu ensimmäiseen juoksuunsa harjoittelevalle tai ensimmäistä harjoitusohjelmaansa rakentavalle käyttäjälle.

Kellon gps:n ja rannesykemittauksen avulla voi tarkkailla juoksuaan ja kuntoiluaan ja seurata esimerkiksi matkaa, vauhtia ja taukoja. 

Saatavana on myös Forerunner 45S, joka eroaa perusmallista kotelon koossa. S-malissa on 39 millimetrin kotelo, ja perusmallissa on 42 millimetrin kotelo. 

Garminin uusista Forerunner-kelloista ensimmäiset ovat jo myynnissä ja loput tulevat kesäkuuhun mennessä. 

> Lue täällä lisää älykkäästä kodista ja älylaitteista


Ehkä sinua kiinnostaa...