Nokia Thermo on älykuumemittari

Mittaa kuume älymittarilla

Influenssakausi alkaa olla parhaimmillaan. Koko perheen lämpötilat voi ottaa älykkäästi infrapunalla ja tuloksen saa älypuhelimeen.

maanantai 16. lokakuuta 2017 teksti H. Rasmussen

Älypuhelin on monipuolinen henkilökohtainen avustaja, joka auttaa vaikka kuumeen mittaamisessa.

Nokkela Nokia Thermo on langaton lämpömittari, joka mittaa lämpösi 16 infrapunatunnistimella ja näyttää tuloksen mittarin näytöllä ja puhelimessa.

Älykuumemittari tekee kahdessa sekunnissa peräti 4 000 mittausta ja löytää automaattisesti lämpimimmän pisteen. Laitteen avulla voi mitata esimerkiksi lapsen lämmön tämän otsasta, ilman että mittaamisesta syntyy suurta draamaa. Laitteen ei tarvitse edes koskea otsaa.

Tuloksen kerrotaan olevan kliinisesti korrekti ja siten yhtä luotettava kuin muillakin mittaustavoilla.

Lue lämpö sovelluksesta

Mittaustulos näkyy heti mittarin omalla näytöllä ja merkkivalo kertoo vihreästä punaiseen, kuinka kovasta kuumeesta on kyse.

Tulos siirtyy myös Nokian terveyssovellukseen, jossa voi tarkastella mittaushistoriaa ja luoda kullekin käyttäjälle oman profiilin, johon tulokset tallentuvat. tarjolla on myös tietoa sairauksista ja lääkkeistä.

Nokia Thermo -älykuumemittarin hinta on 99,95 euroa ja se on myynnissä muun muassa Nokian sivuilla. Sovellus on saatavana Android- ja iOS-laitteille.

Nokia Thermo on älykäs kuumemittari

Älykuumemittari käyttää mittaamiseen infrapunatunnistimia ja mittaa lämmön hetkessä ja huomaamatta.

Katso Nokia Thermo -älykuumemittarin esittelyvideo.

Mitä tarkoittaa älykoti?

Älykoti-termillä viitataan älykkäisiin kodinkoneisiin ja muihin kotiverkkoon yhdistettyihin laitteisiin, jotka tuovat kotiin uusia toiminnallisuuksia.

Yleensä älykodin laitteita ohjataan mobiililaitteen sovelluksella, mutta myös erillisiä kauko-ohjaimia käytetään.

Älykkäillä laitteilla voidaan kotiin saada energiatehokkaita asumista parantavia ratkaisuja esimerkiksi turvallisuuden ja asumismukavuuden alueella. Näihin kuuluvat muun muassa älykkäät termostaatit, älyvalaistus ja älylukot, joita voidaan hallita suoraan älypuhelimella, myös etäyhteyden kautta kodin ulkopuolelta.

Älykodin laitteet ovat osa esineiden internetiä, jossa kaikki kodinkoneet ovat yhteydessä nettiin ja myös voivat viestiä keskenään.

Ehkä sinua kiinnostaa...