Petcube Bites palkitsee lemmikkisi makupalalla, jonka lähetät sovelluksella.
Nakkaa namipala lemmikillesi Petcuben ja puhelimen avulla.© Petcube

Lähetä namipala sovelluksella

Tässä on verkkovaruste niille lemmikinomistajille, jotka tuntevat huonoa omatuntoa siitä, että oma seuraeläin joutuu seurustelemaan kotona yksinään tuntikausia.

maanantai 6. helmikuuta 2017 teksti A. Daugaard

Tutustu näihin esineiden internetin mahdollistamiin keksintöihin, joilla vahvistat sinun ja lemmikkisi välisiä siteitä entisestään.

Älyruokkija

Petnetin SmartFeeder on kissan tai koiran älykäs ruokakuppi. Sovelluksen avulla voi seurata, milloin lemmikin on aika ruokailla. Ruokakupin tyhjenemisestä ja ruokailun päättymisestä tulee myös ilmoitus kupilta sovellukseen. Älykkään ruokakupin voi myös ajastaa täyttymään automaattisesti. sovellus kertoo myös tietoja tarjottavan ravinnon terveellisyydestä. SmartFeeder maksaa 149 dollaria eli noin 139 euroa.

www.petnet.io

Makupala puhelimella

Petcube Bites -laitteen avulla voit kouluttaa ja palkita koiraasi, kun se on yksin kotona. Laitteessa on herkkupaloille säiliö sekä kamera, joka välittää kuvaa sovellukseen. Näin koirankeksin antaminen onnistuu etänä. Petcube Bites on tulossa Yhdysvalloissa myyntiin kesällä 250 dollarin eli noin 233 euron hintaan.

www.petcube.com

Jäljitä koirasi

Mihin se piski taas katosi? Whistle GPS Pet Tracker on nelijalkaisen ystävän gps-panta, joka on yhteydessä puhelimen Whistle-sovellukseen. Sovelluksen avulla näet missä koirasi hummailee, ja lisäksi sovellus kerää tietoja koiran saamasta liikunnasta. Whistle GPS Pet Tracker maksaa 80 dollaria eli noin 74 euroa.

Whistle ei kuitenkaan ainakaan toistaiseksi toimi varmuudella Suomessa, joten asia on syytä tarkistaa valmistajalta, ennen kun ryhtyy laitetta tilailemaan. Lisäksi saatavilla on useita vaihtoehtoja. Sellainen on muun muassa hyviä arvioita saanut Kippy, joka on kuitenkin melko kallis, noin 170 euroa, johon tulee päälle vielä palvelun parin kympin vuosimaksu.

www.whistle.com

www.kippy.eu


SmartFeeder-älyruokakuppi tietää milloin on ruoka-aika.

SmartFeeder on kissan tai koiran älykäs ruokakuppi, joka tietää milloin on ruoka-aika.

© Petnet

Ehkä sinua kiinnostaa...