Älykäs pesu-wc Geberit AquaClean

Geberit AquaClean Mera -pesu-wc:tä voi ohjata mukana tulevalla kaukosäätimellä tai älypuhelimeen asennettavalla sovelluksella.

Älykäs pesupönttö tottelee puhelinta

Älykkäitä vessoja on jo nähty japanilaisilta. Nyt luksustuotteistaan tunnettu sveitsiläinen Geberit on esitellyt pesu-wc:t AquaClean Meran ja Tuman, joiden toimintoja voi hallita puhelimen sovelluksella.

sunnuntai 18. maaliskuuta 2018 teksti H. Rasmussen


Ihan ensimmäisenä ei tule mieleen, että puhelimen yhdistämisessä wc-istuimeen olisi jotain mieltä, mutta miksei älykkäästä tekniikasta voisi olla iloa toiletissakin. 

Älyistuin bideesuihkulla

Saniteettitilojen luksustuotteista tunnetun Geberitin AquaClean-malliston pesevien Mera- ja Tuma-wc-istuimien toimintoja voi ohjata sovelluksella.

Helpointa, huuhtelun, puhdistuksen ja kuivauksen toimintojen hallinta lienee mukana tulevalla kaukosäätimellä tai seinälle ripustettavan ohjauspaneelin avulla, mutta sovelluksella pääsee käsiksi joihinkin mukavuuslaitoksen lisätoimintoihin.

Geberit AquaClean pesu-wc tottelee puhelimen lisäksi kaukosäädintä ja ohjauspaneelia.

Jos puhelin ei tullut mukaan toilettireissulle, niin Geberitin AquaClean pesu-wc tottelee puhelimen lisäksi kaukosäädintä ja ohjauspaneelia.

Sovelluksella voi hallita veden määrää, sen painetta ja lämpötilaa sekä muita istuimen toimintoja. 

Neljälle käyttäjälle voi luoda oman käyttöprofiilin henkilökohtaisine asetuksineen. Näin kaikilla on aina omia mieltymyksiä vastaavat toiminnot heti saatavilla. 

Oma pesusetti mukaan lomalle

Sovellukseen tallennettujen asetusten avulla pesurutiineista ei tarvitse poiketa edes lomalla, sillä myös muille pöntöille voi sovelluksen avulla kertoa omat asetuksensa, kunhan lomakohteessa vain on samanlainen Geberitin pesu-wc kuin kotona. 

> Nyt saat 4 numeroa KotiMikroa ja tyylikkään bluetooth-kaiuttimen yhteishintaan vain 21,90 eurolla. Säästösi on 58,90 euroa. Tutustu tarjoukseen täällä.

Geberit AquaClean -sovellus

Geberitin AquaClean-sovelluksella voi hallita veden määrää, painetta ja lämpötilaa sekä muita istuimen toimintoja. Sovelluksella voi myös päivittää istuimen ohjelmiston.

Sovellus on saatavana Androidille ja iOSille.

Älykkäällä mukavuuslaitoksella ei toistaiseksi ole kovin järkevää hintaa, ainakaan sille, joka joutuu hintaa katsomaan. Virallista jälleenmyyntihintaa ei ole toimituksen tiedossa, mutta verkossa AquaClean-istuimesta saa pulittaa vähintään pari tuhatta euroa.

Lisätietoja Geberit AquaClean -tuotteista on valmistajan sivuilla.

> Lue lisää älykodista ja kodin älykkäistä ratkaisuista

Ehkä sinua kiinnostaa...