Yle-joulukalenterit
© YLE

Iki-ihanat joulukalenterit

Ylen Elävän arkiston joulukalenterit vuosien varrelta ovat nostalgiamatka menneeseen. On Kylli-tätiä ja Juicea. Voi niitä aikoja.

sunnuntai 1. joulukuuta 2019 teksti M. Østergaard

Elävässä arkistossa on otteita Ylen päivittäisistä joulukalentereista aina vuodesta 1962 vuoden 2018 joulukalenteriin Maukan ja Väykän ensimmäinen joulu

Esimerkiksi Kylli-tätiä pääsee ihailemaan vuoteen 1981. Juice vieraili aikuisten joulukalenterissa vuonna 1986.

Sivustolla voi valita joulukalenteriluukun ja siirtyä tunnelmoimaan. Avaa video koko ruudun tilaan ja herkisty joulun sanomalle.

Tästä voit katsoa Kylli-tädin joulukalenterin ensimmäisen luukun:


Katso Juicen ja kaikkien muidenkin tonttujen luukut Elävän arkiston joulukalentereista.

Tee suoratoistoelämyksestä vieläkin parempi

KotiMikro kertoo uusimmat vinkit, joilla saat entistä enemmän irti elokuvien ja suosikkisarjojesi striimauksesta. Vinkit ja niksit koskevat niin nettiyhteyden parantamista, kaiutintestejä kuin omaan tarpeeseen sopivan suoratoistopalvelun valintaa.

Lehti esittelee tietotekniikan uutuudet ja selvittää niiden merkityksen tavalliselle käyttäjälle. Lehden mukana saat myös luotettavia ohjelmia, joilla tehostat tietokoneen käyttöäsi.

Nyt saat kätevät kuulokkeet, neljä ensimmäistä KotiMikroasi sekä e-kirjan ”Seuraa suosikkejasi suoratoistona” yhteishintaan vain 21,90 eurolla. Säästät 61 euroa. Tutustu tarjoukseen täällä.


Ehkä sinua kiinnostaa...