Amazon Prime Video
Amazon Prime Video.

Suoratoistopalvelu Amazon Prime Video sai uuden ja kysytyn toiminnon.

© Aayan Arts / Shutterstock.com

Amazon Prime Video: Suosittu ominaisuus parantaa edullista suoratoistopalvelua

Amazon Prime Video on kilpailijoitaan huokeampi, mutta sen käytettävyyttä on moitittu. Nyt palvelu sai toiminnon, jolla voi luoda käyttäjäprofiileja.

perjantai 10. heinäkuuta 2020 teksti M. Lorentsen


Amazon Prime Video on Amazonin suoratoistopalvelu, joka tarjoaa katsottavaksi laajan valikoiman elokuvia, sarjoja ja dokumentteja.

Palvelun käytettävyys ei ole kuitenkaan yhtä hyvää tasoa kuin esimerkiksi Netflixissä, ja käyttöliittymäkin on sekavahko.

Amazon Prime Video on nyt ottanut askeleen oikeaan suuntaan, sillä palveluun on lisätty muun muassa Netflixistä tuttu ja suosittu ominaisuus.

Amazonin suoratoistopalvelussa voi nyt luoda kullekin käyttäjälle oman profiilin, jolloin kukin käyttäjä voi valikoida omaa katsottavaa.

LUE MYÖS: Notkeuta Netflix-katseluasi

Mikä on Amazon Prime Video?
Amazon Prime Video.

Mahdollisuus luoda käyttäjäprofiileja kasvattaa Amazon Prime Videon houkuttavuutta – varsinkin kun palvelun hinta on tällä hetkellä kilpailijoita edullisempi. Palvelun valikoimassa on myös paljon kiinnostavaa katsottavaa. 

© Silver Wings SS / Shutterstock.com

Lapsille oma profiili Amazon Prime Videoon

Amazon Prime Video -suoratoistopalvelussa voi henkilökohtaisten käyttäjäprofiilien lisäksi myös ottaa käyttöön oman profiilin lapsille.

Ominaisuus on pitkään ollut käytettävissä kilpailevissa suoratoistopalveluissa, ja nyt toiminto tuli vihdoin Amazon Prime Videoon.

Amazonin palvelussa voi lapsille tarkoitetulla profiililla katsoa elokuvia ja sarjoja, jotka on suunnattu alle 12-vuotiaille katsojille. Lapsen profiililla ei voi myöskään suorittaa ostoja.

LUE MYÖS: Löydä etsimäsi elokuva helposti

Amazon Prime on edullinen suoratoistopalvelu

Amazon Prime Video -suoratoistopalvelusta ei välttämättä löydä uusimpia elokuvia samaan tapaan kuin Netflixistä tai HBO Nordicista, mutta Amazon on selvästi muita huokeampi palvelu.

Amazonin suoratoistopalvelun kuukausihinta on 5,99 euroa. Esimerkiksi Netflixin halvin paketti maksaa 7,99 euroa kuukaudessa. Syksyllä Suomeen tulevan Disney+:n hinnaksi on ilmoitettu 6,99 euroa. Amazonin suoratoistopalvelua voi kokeilla maksutta 30 päivää.

Amazon Prime Video -suoratoistopalveluun voi kirjautua täällä.

LUE MYÖS: Mitä maksavat Netflix, HBO Nordic ja Viaplay?

Indiana Jonesin voi nähdä Amazon Prime Video -suoratoistopalvelussa.
Indiana Jones.

Kaikki Indiana Jones -elokuvat ovat katsottavissa Amazon Prime Video -palvelussa. Palvelun kuukausihinta on vain kuusi euroa kuukaudessa.

Amazon Prime Videon tarjontaa

Netflixissä on monia uusia hittielokuvia, mutta Amazon Prime Videossa on paljon uutta omatuotantoa.

Amazonin studio tuottaa esimerkiksi Tolkienin Sormusten Herra -universumiin sijoittuvaa eeppistä jättisarjaa. Sarjan budjetti on parin sadan miljoonan dollarin luokkaa. Sarjaa kuvataan parhaillaan Uudessa-Seelannissa ja ensi-iltaa odotetaan ensi vuodeksi.

Amazon Prime Video -suoratoistopalvelussa on myös muun muassa kehuttu Patriot-vakoilusarja, jossa Michael Dorman esittää CIA-agentti John Tavneria. Palvelussa on myös paljon dokumenttielokuvia.

Katsottavana on myös vanhoja klassikoita, kuten Indiana Jonesit, Crocodile Dundeet ja Paluu tulevaisuuteen -leffat.

LUE MYÖS: Disney+: Odotettu suoratoistopalvelu tulee Suomeen


Ehkä sinua kiinnostaa...