LG:ltä huippuohut tv

CES 2017: LG esittelee maailman ohuimman television. Ainoastaan 2,57 millimetriä syvyyssuunnassa syövä laite pysyy magneeteilla seinällä.

torstai 5. tammikuuta 2017 teksti M. Flinck

“Kuva seinällä”. Näin kuvailee LG oled-tekniikkaa käyttävää LG Signature OLED TV W -sarjan televisiota, jonka yhtiö on juuri esitellyt CESissä.

LG OLED W7 on lippulaivamalliston 65-tuumainen malli, joka on paksuudeltaan ainoastaan 2,57 millimetriä. Tv voidaan ripustaa magneettiripustuksella aivan seinään kiinni.

Huipputarkka kuva tuotetaan olet-tekniikalla, jossa kukin puolijohde-elementti syttyy ja sammuu itsenäisesti. Näin luodaan kuvaan mahtava syvyys, yksityiskohdat ja värintoisto, ja lisäksi kuva pysyy terävänä ja värit eivät vääristy, vaikka paneelia tarkastellaan vinosta vinkkelistä.

Yleensä värit haalenevat, kun televisiota katsotaan sivusta, mutta LG:n huippumallissa katselukulmiin on saatu uutta laajuutta.

Ääni alustassa Paneelinvaatima muu elektroniikka on asennettu erilliseen alustalaitteeseen, joka on yhdistetty kuvapaneeliin erittäin ohuella ja huomaamattomalla kaapelilla.

Alustan ylöspäin suunnatut kaiuttimet ja niissä käytetty Dolby Atmos -teknologia lupaavat huippulaadukasta äänentoistoa.

Yhteydet muihin laitteisiin muodostetaan alustalaitteen kautta, minkä ansiosta televisioon kytketyt kaapelit eivät pilaa sisustusta, eikä tv:n ja seinän väliin jää rakoa.

LG kertoo lisätietoja saatavuudesta ja hinnoista lähempänä lanseerausajankohtaa.

> Lue lisää CES 2017 -messujen annista: Kaikki CES 2017 -uutiset

Ehkä sinua kiinnostaa...