Sevenhugsin kaukosäätimellä ohjaat kaikkia laitteitasi.
Sevenhugsin kaukosäädin

Sevenhugsin säätimellä tarkistat säätilan ja ohjaat kaikkia kodin viihde- ja älylaitteita.

Yksi kaukosäädin tuntee kaikki laitteesi

CES 2017: Nyt tarvitset vain yhden kaukosäätimen, jolla hallitset kaikkia kodin laitteita ja muita kohteita. Sevenhugsin kaukosäädin tunnistaa kaikki automaattisesti.

tiistai 10. tammikuuta 2017 teksti Mathias Flinck

Sevenhugsin älykäs kaukosäädin lupaa sen, mitä moni toivoo, nimittäin yhden helpon säätimen, jolla voisi hallita kaikkia laitteita helposti, ilman kahlaamista asetusvalikkojen suossa. 

Älysäädin tunnistaa niin langatonta verkkoa tai bluetoothia käyttävät modernit televisiot kuin vanhemmat infrapunaa tottelevat stereot. 

Eikä Sevenhugsin säätimellä tarvitse tehdä muuta kuin osoittaa kohdetta, niin säädin tunnistaa, mistä laitteesta tai esineestä on kyse. Säädin rekisteröi laitteet, jonka jälkeen käyttäjä voi vaihtaa ohjattavien laitteiden välillä helposti hipaisutoiminnolla.

Säädin tunnistaa jopa sähköttömät ja verkottomat “tyhmät” kohteet, kuten muun muassa ikkunan. Sitä osoittamalla säädin näyttää säätilan.

Oheinen video näyttää hieman, kuinka säätimellä ohjataan eri kohteita.Sevenhugsin kaukosäädin on parhaillaan ennakkotilattavissa Indiegogo-joukkorahoituspalvelussa 229 dollarilla. Kauppoihin se on tällä tietoa tulossa syyskuussa 299 dollarin eli noin 283 euron hintaan.

Ehkä sinua kiinnostaa...