Antivirus, antimalware, antiransomware, ohjelmistopäivitys

KotiMikron tietoturvapaketti tarjoaa kattavan suojauksen.

Parasta tietoturvaa tietokoneelle 2019

Saat virustorjuntaohjelman, vakoiluohjelmien ja kiristyshaittaohjelmien torjujan KotiMikron kokoamassa tietoturvapaketissa, jolla suojaat tietokoneesi tehokkaasti.

maanantai 24. joulukuuta 2018 teksti Steffen Nielsen


KotiMikron vuoden 2019 tietoturvapaketin ohjelmat ovat nyt lukijoiden ladattavissa.

Tietoturvapaketti koostuu kuudesta tehokkaasta ohjelmasta, jotka suojaavat kaikilta haittaohjelmilta, jotka uhkaavat kotikäyttäjän tietokonetta. 

Ohjelmat torjuvat muun muassa viruksia, vakoiluohjelmia, kiristyshaittaohjelmia, mainosohjelmia ja suojaavat myös identiteettivarkauksilta.

Toimitus valitsi tietoturvapaketin kuusi ohjelmaa huolellisen harkinnan jälkeen. Ohjelmat ovat luotettavia ja niitä pidetään ajan tasalla.

Tässä on tietoturvapaketin kuuden ohjelman lyhyet esittelyt:

1. Suojaudu viruksia vastaan

Panda Antivirus on tehokas suomenkielinen virustorjuntaohjelma, joka valvoo jatkuvasti taustalla, mutta ei häiritse käyttäjää turhaan.

2. Pidä ohjelmat päivitettyinä

Kaspersky Software Updater tarkistaa tietokoneesi ja valita päivitystoiminnon niiden ohjelmien kohdalla, jotka kaipaavat päivitystä.

3. Poista vakoilijat

Malwarebytes antaa suojaa vakoiluohjelmia ja väärennettyjä tietoturvaohjelmia vastaan. Ohjelma tarkistaa yhdellä komennolla tietokoneen ja poistaa löytämänsä haittaohjelmat. 

4. Torju kiristyshaittaohjelmat

Acronis Ransomware Protection pitää tietokonetta jatkuvasti silmällä ja torjuu erilaisten kiristysohjelmien kaappausyritykset.

5. Käytä vahvoja salasanoja

Lastpass säilyttää pääsalasanasi takana tallessa kaikkien verkkopalveluiden käyttäjätunnukset ja salasanat – sinun tarvitsee siis muistaa vain yksi salasana.

6. Etsi ja tuhoa mainoshaitakkeet

Malwarebytes AdwCleaner tarkistaa koko järjestelmän rekisteriä myöten ja perkaa niin mainoshaitat kuin selainkaapparit.

Näin saat tietoturvapaketin:

Voit ladata tietoturvapaketin ohjelmat KotiMikron Etunurkasta. Voit kirjautua palveluun tunnuksillasi tai luoda käyttäjätilin, jos et vielä ole käyttäjä. Ohjelmiin on ladattavissa myös lyhyt käyttöönotto-ohje.

Voit ryhtyä KotiMikron tilaajaksi ja saada Etunurkan käyttöösi, lukea näköislehteä Wype-palvelussa ja ottaa käyttöön kaikki tilaajaedut jo 3,90 eurolla. 

Lisäksi voit valita itsellesi hienon tervetulolahjan. Juuri nyt valittavissa on esimerkiksi puhelimen tai tabletin kanssa käytettävä näppäimistö, kätevä bluetooth-kaiutin tai ergonominen hiiri. Tutustu moniin hyviin tarjouksiin täällä.

> Lue lisää ohjelmista Etunurkan tietoturvasivulta.

KotiMikron tietoturvapaketti 2019 tarjoaa kattavan suojan haittaohjelmia vastaan.

Ehkä sinua kiinnostaa...