Antivirus, antimalware, antiransomware, ohjelmistopäivitys

KotiMikron tietoturvapaketti tarjoaa kattavan suojauksen.

Parasta tietoturvaa tietokoneelle 2019

Saat virustorjuntaohjelman, vakoiluohjelmien ja kiristyshaittaohjelmien torjujan KotiMikron kokoamassa tietoturvapaketissa, jolla suojaat tietokoneesi tehokkaasti.

perjantai 20. syyskuuta 2019 teksti KotiMikron toimitus


KotiMikron tietoturvapaketti on saanut kaksi uutta käyttäjän tietoturvaa vahvistavaa ohjelmaa.

Avast Free Antivirus korvaa pakettiin kuuluneen Pandan virustorjuntaohjelman. Lisäksi Patch My PC -ohjelma korvaa Kaspersky Software Updater -ohjelman. Patch My PC:tä voi käyttää sen varmistamiseen, että asennettut ohjelmat ovat ajan tasalla.

> Uusimmassa KotiMikrossa on vaiheittain etenevä opastus Avast Free Antivirus -ohjelman käyttöönottoon. Lue opas lehdestä tai täällä Etunurkassa.

Tietoturvapaketti koostuu kuudesta tehokkaasta ohjelmasta, jotka suojaavat kaikilta haittaohjelmilta, jotka uhkaavat kotikäyttäjän tietokonetta. 

Ohjelmat torjuvat muun muassa viruksia, vakoiluohjelmia, kiristyshaittaohjelmia, mainosohjelmia ja suojaavat myös identiteettivarkauksilta.

Toimitus on valinnut tietoturvapaketin ohjelmat huolellisen harkinnan jälkeen. Ohjelmat ovat luotettavia ja niitä pidetään ajan tasalla.

Tässä on tietoturvapaketin kuuden ohjelman lyhyet esittelyt:

1. Suojaudu viruksia vastaan

Avast Free Antivirus on tehokas suomenkielinen virustorjuntaohjelma, joka valvoo jatkuvasti taustalla, mutta ei häiritse käyttäjää turhaan. Ohjelmalla voi myös tarkistaa tietokoneen perusteellisesti  haittaohjelmien varalta.

2. Pidä ohjelmat päivitettyinä

Patch My PC tarkistaa tietokoneesi ja voit valita päivitystoiminnon niiden ohjelmien kohdalla, jotka kaipaavat päivitystä. Ohjelma ei ole täydellinen päivittäjä, mutta siitä on apua, kun pitää tarkistaa, mitkä ohjelmat ovat päivittämättä.

3. Poista vakoilijat

Malwarebytes antaa suojaa vakoiluohjelmia ja väärennettyjä tietoturvaohjelmia vastaan. Ohjelma tarkistaa yhdellä komennolla tietokoneen ja poistaa löytämänsä haittaohjelmat. 

4. Torju kiristyshaittaohjelmat

Acronis Ransomware Protection pitää tietokonetta jatkuvasti silmällä ja torjuu erilaisten kiristysohjelmien kaappausyritykset.

5. Käytä vahvoja salasanoja

Lastpass säilyttää pääsalasanasi takana tallessa kaikkien verkkopalveluiden käyttäjätunnukset ja salasanat – sinun tarvitsee siis muistaa vain yksi salasana.

6. Etsi ja tuhoa mainoshaitakkeet

Malwarebytes AdwCleaner tarkistaa koko järjestelmän rekisteriä myöten ja perkaa niin mainoshaitat kuin selainkaapparit.

Näin saat tietoturvapaketin:

Voit ladata tietoturvapaketin ohjelmat KotiMikron Etunurkasta. Voit kirjautua palveluun tunnuksillasi tai luoda käyttäjätilin, jos et vielä ole käyttäjä. Ohjelmiin on ladattavissa myös käyttöönotto-ohje.

> Löydät tietoturvapaketin ohjelmat Etunurkka-palvelun tietoturvasivulta.

KotiMikron tietoturvapaketti 2019 tarjoaa kattavan suojan haittaohjelmia vastaan.

Ehkä sinua kiinnostaa...