Microsoft Surface -näyttö

Microsoft Surfacen näyttöhäiriö sai käyttäjän laittamaan laitteensa pakastimeen.

Vilkkuva näyttö ärsytti: Pisti Surface Pro 4:n jäähylle pakastimeen

Microsoft Surface Pro 4 -käyttäjät ovat hermostuneet laitteen näytön vikaan ja ottaneet erikoiset keinot käyttöön.

keskiviikko 7. helmikuuta 2018 teksti C. Slot


Useita Surface Pro 4 -tabletin käyttäjiä vaivaa sama ongelma, josta on raportoitu sekä Microsoftin foorumilla että ongelmasta raportoivalla Flickergate-sivustolla, jolla kerrotaan, että ongelman kanssa painii yli 1 800 käyttäjää.

Käyttäjien mukaan näyttö vilkkuu niin paljon, että laite on käyttökelvoton.

Microsoftin edustaja kertoi The Vergelle, että yhtiö on tietoinen asiasta.

"Olemme tietoisia siitä, että jotkut asiakkaat ovat kokeneet näytön vilkkumista Surface Pro 4:ssä ja seuraamme tilannetta tarkasti”, toteaa Microsoftin edustaja ja kehottaa käyttäjiä olemaan yhteydessä Microsoftin tukeen.

Surface Pro 4 menetti suosittelumaininnan

Usea käyttäjä kertoo Microsoftin foorumilla, että ongelmat alkoivat sen jälkeen, kun he olivat saaneet uuden Surface Pro 4:n edellisen tilalle.

Surface Pro 4 -taulutietokonetta vaivanneet ongelmat olivat jo aiemmin saaneet arvostetun amerikkalaisen Consumer Reports -kuluttajajulkaisun poistamaan suosittelumaininnan Surface Pro 4 -tabletilta ja muilta Surface-tuoteperheen laitteilta.

Pane se pakkaseen

Surface Pro 4:n ruudun vilkkuminen on saanut käyttäjät keksimään erilaisia korjauskeinoja. Eräs käyttäjä näyttää videolla, kuinka hän lopetti vilkkumisen laittamalla Surfacensa pakastimeen.

Käyttäjän kuvaama video osoittaa, että Surface Pro 4:n ruudun vilkkuminen korjaantuu, kun laite on käynyt pakastimessa.

Laite toimii puoli tuntia vilkkumatta, kun se on ensin ollut kymmenen minuuttia pakastimessa.

The Vergen mukaan Surface Pron 4:n näytön vika koskee alle prosenttia kaikista Surface Pro 4 -laitteista. Korjaus on kuitenkin kallista, kun takuu ei ole enää voimassa, joten ongelman vaivaamat käyttäjät toivovat, että Microsoft järjestäisi viallisille laitteille takaisinkutsukampanjan.


Varavirtalähde taskussa varmistat, että tehosyöpöllekin luurille riittää virtaa. Tartu tarjoukseen, niin saat neljä numeroa KotiMikroa ja tyylikkään varavirtalähteen hintaan 21,90 euroa. Tutustu tarjoukseen täällä.

Ehkä sinua kiinnostaa...