Flyt_komfi_152011

Pc muuttaa

Tietokoneen vaihtaminen toiseen ei ole ollut koskaan helpompaa. Windowsin asetusten siirtäminen varmistaa, että tärkeät tiedot saadaan uuteen koneeseen ja Windows 7:ään.

maanantai 7. toukokuuta 2012

Kotikonttorista saattaa kuulua syviä huokauksia, kun uutta tietokonetta otetaan käyttöön. Tietojen siirtämistä vanhasta koneesta uuteen on hankala suunnitella niin hyvin, että kaikki tiedostot päätyisivät täsmälleen samassa järjestyksessä tuttuun paikkaan.

Vaivalloiselle käsityölle voi nyt heittää hyvästit, sillä maksuton Windowsin asetusten siirtäminen tekee kopioinnista helppoa. Ohjatulla toiminnolla on helppo valita siirrettävät kohteet ja jättää pois ne, joita ei enää tarvita. Tiedostot, kuvat, musiikin ja Windowsin sekä sovellusten asetukset saa kopioitua vanhasta koneesta uuteen, vaikka siinä olisi uudempi käyttöjärjestelmä. Vanhassa tietokoneessa saa olla useita käyttäjätilejä, sillä nekin siirtyvät uuteen koneeseen helposti.

Kaikki tiedot kerätään siirtotiedostoon, joka tallennetaan väliaikaisesti esimerkiksi ulkoiselle kiintolevylle tai muistitikulle. Sitten siirrettävä tallennusväline kytketään uuteen koneeseen, ja siirtotiedostot kopioidaan ohjatulla toiminnolla.

Ehkä sinua kiinnostaa...