Acer Spin 1 kannettava tietokone

Acer Spin 1 on mukana KotiMikron testissä.

© Acer

Valitse tarpeisiisi sopiva kannettava tietokone

Kevyt, nopea vai edullinen? Testasimme kuusi erilaista kannettavaa, joista jokainen voi löytää sekä käyttötarpeisiin että kukkarolle sopivan vaihtoehdon.

maanantai 25. kesäkuuta 2018 teksti M. Østergaard


Haluatko tehokkaan ja nopean kannettavan? Vai kevyen? Vai mahdollisimman edullisen?

Kannettavia tietokoneita on tarjolla niin laaja valikoima, että sopivimman mallin löytäminen voi olla vaikeaa.

Jo nopea vilkaisu tarjontaan paljastaa, että tehokasta ja kevyttä kannettavaa on turha etsiä huokeimmasta hintaluokasta.

Testissä kuusi erilaista kannettavaa

KotiMikron numeron 10/2018 testissä on mukana kuusi hyvin erilaisilla ominaisuuksilla varustettua laitetta useasta hintaluokasta. Laitteet on testattu hiljattain KotiMikrossa tai lehden verkkosivujen Testinurkassa.

Testin kannettavat ovat sekä hinnaltaan että ominaisuuksiltaan niin erilaisia, että laitteita on vaikea verrata suoraan toisiinsa.

Suoran vertailun sijaan olemmekin tällä kertaa laatineet keskeisistä ominaisuuksista kaavion, joka kertoo kunkin laitteen tärkeimmät vahvuudet. 

Yhdellä ostoksella ei ole mahdollista saada tehokasta, kevyttä ja edullista kannettavaa, mutta testitulokset voivat auttaa löytämään kokoonpanon, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi. 

KotiMikron Testinurkasta voit lukea lisää arvioita kannettavista tietokoneista.

Acer Spin 1
Acer Spin 1

Suorituskyky ja hinta kulkevat käsi kädessä Acer Spin 1 -kannettavassa, joka sopii kevyisiin tehtäviin esimerkiksi tien päällä. Lue laitteen arvio täällä.

© Acer

Koko testin suosituksineen ja arvioineen pääset lukemaan uusimmasta KotiMikrosta. 

Osta KotiMikron irtonumero lehtipisteestä tai tilaa lehti, niin voit lukea sitä saman tien tietokoneella tai mobiililaitteella Wype-palvelussa.

Lenovo Yoga 920

Lenovo Yoga 920 on tyylikäs ja ylellinen huippuluokan ominaisuuksilla varustettu kannettava. Lue laitteen arvio Testinurkassa.

Ehkä sinua kiinnostaa...