Samsung Galaxy Book Prossa on AMOLED-näyttö
Samsung Galaxy Book Pro

Samsung Galaxy Book Pro -tabletissa on sormenjälkitunnistin virtapainikkeessa.

© Samsung

Samsungin uusien kannettavien tietokoneiden AMOLED-teknologia

Samsungin uusissa kannettavissa tietokoneissa käytetään samanlaista suuren kontrastin AMOLED-näyttöä kuin Samsungin älypuhelimissa. Lisäksi se on yksi markkinoiden kevyimmistä kannettavista tietokoneista.

maanantai 10. toukokuuta 2021 teksti M. Østergaard Testredaktør

Samsung yhdistää älypuhelinteknologian uuteen kannettavien tietokoneiden sarjaan.

Samsung Galaxy Book Pro on ensimmäinen kannettava tietokone, jonka AMOLED-tekniikka on peräisin tämän eteläkorealaisen yrityksen matkapuhelimista.

Näyttö on SGS Eye Care -sertifioitu. Se tuottaa jopa 70 % vähemmän sinistä valoa, joka voi aiheuttaa unettomuutta, jos näyttöä käytetään myöhään illalla. Lisäksi Intelligent Color Engine -tekniikka voi säätää värisyvyyttä automaattisesti työtehtäviesi mukaan.

Kuvien värientoisto on erinomainen, ja ne näkyvät kristallinkirkkaina.

> Lue myös: Viisi neuvoa ennen uuden tietokoneen ostoa

Kirjaudu sormenjäljellä

Tietokoneella on myös mahdollisuus muodostaa yhteys uuteen 5G-mobiilidataverkkoon.

Suoritin on Intelin uusinta sukupolvea. Äänentoiston tarjoavien AKG-kaiuttimien Dolby Atmos -toiminto parantaa äänenlaatua.

Samsungin sisäänrakennettu biometrinen sormenjälkitunnistin sijaitsee virtapainikkeessa.

Galaxy Book Pro on Samsungin tähän asti kevyin. Se painaa vain 870 grammaa ja on vain 11,2 mm paksu. Tämä tekee 13-tuumaisesta mallista yhden markkinoiden kevyimmistä kannettavista tietokoneista. 

> Lue tästä, miten voit hyötyä 5G-verkosta tietokoneellasi ja kotonasi.

Voit jakaa sisältöä helposti muiden Samsung Galaxy -tuotteiden kanssa.
Samsung Galaxy Book Pro

Sisällön jakaminen muiden Samsung Galaxy -tuoteperheen tuotteiden kanssa on helppoa Quick Share -toiminnon avulla, joka muistuttaa Applen Airdrop-toimintoa.

© Samsung

Siirrä tiedot helposti vanhalta tietokoneeltasi

Galaxy Book Smart Switch antaa mahdollisuuden siirtää kuvia, videoita, tiedostoja ja asetuksia nopeasti nykyiseltä Windows-tietokoneelta Galaxy Book -tietokoneelle.

Akun pitäisi pysyä vauhdissa mukana koko päivän. Kun on aika ladata se, tietokoneessa on 65 watin pikalataus USB-C-liitännän kautta.

Galaxy Book Pron suositushinta on 1 199 euroa. Mystic Blue- ja Mystic Silver -värivaihtoehdot maksavat 1 499 euroa. Useimmat kutsuvat näitä värejä siniseksi ja hopeaksi.

Tietokone tulee myyntiin 14.5.2021.

> On kulunut vajaa vuosi siitä, kun Samsung esitteli kolme kannettavaa Galaxy Book -malliaan. Voit lukea niistä lisää täältä.

Ehkä sinua kiinnostaa...