Palkittuja uutuuksia: Löydä tarpeisiisi sopiva tietokone

MSI on juuri esitellyt uuden sarjan kannettavia tietokoneita, jotka kattavat useimpien tarpeet – pelaamisesta sisällön tuottamiseen ja yritysten tarpeisiin.

perjantai 24. helmikuuta 2023

Tietokone ei ole pelkästään tietokone Tietokoneiden valmistajia ja merkkejä on monia, ja lisäksi yksittäisten tietokoneiden ominaisuudet vaihtelevat. Tarjonta voi ehkä aluksi tuntua vaikealta hahmottaa, mutta ominaisuuksissa on eroja tietenkin siksi, että ne vastaavat erilaisia tarpeita.

MSI on erikoistunut juuri erilaisiin tarpeisiin sopiviin tietokoneisiin. Kun mainitaan MSI, monet tulevat varmasti ajatelleeksi pelitietokoneita, mutta tämä johtava merkki tarjoaa laadukkaita kannettavia tietokoneita myös sisällön tuottajille ja kaikille, jotka tarvitsevat hyvän tietokoneen yrityskäyttöön.

© MSI

Uusi, innovatiivinen kannettavien tietokoneiden tuotesarja

MSI esittelee juuri nyt uuden, palkitun kannettavien tietokoneiden tuotesarjan, jossa yhdistyy innovatiivinen teknologia, äärimmäisen hyvä suorituskyky sekä esteettinen muotoilu: RTX 40 -sarja. Sarjan tietokoneet tarjoavat huippuluokan suorituskykyä, akkukestoa ja tehokkuutta.

Lue eteenpäin, niin saat tietää, mikä sarjan tietokoneista sopii juuri sinun tarpeisiisi – olipa kyse pelaamisesta, sisällön tuottamisesta tai yrityskäytöstä. 

© MSI

Kannettavia pelikäyttöön

Titan GT series/ Raider GE series: Palkitut Titan GT ja Raider GE sisältävät nyt ensiluokkaisen i9-13980HX-suorittimen ja ainutlaatuista teknologiaa, joka vie suoritustehon ja grafiikan uusiin korkeuksiin. Jotta grafiikka näyttäisi parhaalta mahdolliselta, tietokoneissa on tietenkin myös loistavat näytöt.

Stealth series: Palkittu, ohut ja tehokas Stealth-tuotesarja sisältää nyt 14, 15, 16 ja 17 tuuman koot. Jos siis etsit hyvää pelitietokonetta, joka ei vie turhan paljon tilaa, voit valita markkinoiden tehokkaimman 14-tuumaisen pelitietokoneen.

Cyborg 15: Tietokoneen muotoilu on futuristista ja läpinäkyvää, ja kaikki mekaaniset ja elektroniset osat näkyvät kuoren läpi. Täydellinen valinta kaikille, jotka ovat kyllästyneet pelitietokoneiden tavalliseen ulkomuotoon!

© MSI

Sisällön tuottajille

Creator Z -sarja on suunnattu kaikille, jotka käyttävät tietokonetta graafiseen suunnitteluun tai muun luovan sisällön luomiseen. Sarjan tietokoneet ovat itse asiassa markkinoiden tehokkaimpia creator-malleja. Uusin Creator Z17 HX Studio/Creator Z16 HX Studio sisältää parhaan 13. sukupolven Intel HX -sarjan suorittimen ja on saanut NVIDIAStudion sertifioinnin.

© MSI

Kannettavia tuottavaan yrityskäyttöön

Tämän tuotesarjan mallit sopivat kaikille, jotka käyttävät tietokonetta työssään, eivätkä ehdi odotella tietokoneen hidastelua: kyseessä on Prestige-sarja. Uudet Prestige 14 Evo ja Prestige 16 Evo sisältävät uusimman Intel® Core™ i7 H-series -suorittimen, joka tarjoaa kevyen ja tehokkaan käyttökokemuksen. Täysin uusi 13-tuumainen malli Prestige 13 Evo on sitä paitsi MSI:n kevyin kannettava ja painaa vain 990 g. Sopii täydellisesti laukkuun, kun työt kulkevat mukana.

MSI

MSI on yksi maailman johtavista pelaamiseen, sisällön tuotantoon ja yrityskäyttöön sopivien tuottavien tietokoneiden valmistajista. Yrityksen tuotevalikoimaan sisältyy muun muassa kannettavia tietokoneita, näytönohjaimia, näyttöjä, emolevyjä, pöytätietokoneita ja palvelimia. Lue lisää osoitteesta: msi.com

Ehkä sinua kiinnostaa...