HP:n uusi hybridikannettava painaa alle kilon.
HP Elite Dragonfly

HP:n uusi hybridikannettava painaa alle kilon. Akkukestoksi luvataan jopa vähän yli vuorokausi.

© HP

Kevytkannettava vuorokauden akkukestolla

HP Elite Dragonfly soveltuu liikkuvalle käyttäjälle. Akkukestoksi ilmoitetaan huimat 24 tuntia ja puolituntinen päälle.

keskiviikko 25. syyskuuta 2019


Liikkuva käyttäjä arvostaa kannettavassa tietokoneessa varsinkin kahta ominaisuutta, kevyttä painoa ja pitkää akkukestoa.

HP Elite Dragonfly täyttää hyvin molemmat vaatimukset. Laite painaa alle kilon, ja akkukestoksi ilmoitetaan jopa vuorokausi.

Elite Dragonfly, jota HP esitteleekin maailman kevyimpänä bisneskannettavana, on 13-tuumainen hybridikannettava, joka tarjoaa tabletin ja tietokoneen yksissä kuorissa.

Bisnestyyliin istuvan Dragonfly Blue -sävytetyn magnesiumkuorisen hybridikannettavan näyttö vie lähes 86 prosenttia laitteen rungosta. 

Laitteesta on saatavana eri kokoonpanoja. Yhteistä kaikille on, että ne on varustettu virtapihillä suorittimella ja yhdysrakenteisella Intelin näytönohjaimella.

Suojaa yksityisyyttä

Ajan henkeen sopivasti Elite Dragonfly on osin kierrätysmuovia. Dragonfly on maailman ensimmäinen kannettava, jossa on käytetty merimuovia. HP pyrkii valmistamaan koneiden muoviosat jätteestä, joka muutoin olisi päätynyt suurella todennäköisyydellä mereen.

Dragonfly huolehtii käyttäjä jaksamisesta. Laitteessa on valmiina uusi HP WorkWell -hyvinvointiohjelma, joka opastaa pitämään taukoja sopivissa kohdin ja tarjoaa omaa tuottavuutta parantavia vinkkejä.

Elite Dragonflylle on myönnetty Intelin Project Athena -sertifikaatti, joka kertoo komponenttien korkeasta laadusta, hyvästä suorituskyvystä ja matalasta tehonkulutuksesta. 

Lisäksi laitteessa on HP Sure Sense, joka torjuu haittaohjelmia tekoälyn avulla. HP Sure Recover puolestaan huolehtii koneen tehokkaasta toiminnasta sekä HP Sure View -näyttösuoja ja kytkimellinen HP Privacy Camera käyttäjän yksityisyyden ja tietojen suojaamisesta.

HP Elite Dragonfly tulee saataville marraskuussa. Lähtöhinta on 1899 euroa.


Ehkä sinua kiinnostaa...