OnePlus 9:n takana on kolmoiskamera
OnePlus 9.

Uusien OnePlus 9 -puhelimien kameroissa hyödynnetään Hasselblad Camera for Mobile -järjestelmää.

© OnePlus

OnePlus 9: Uusi lippulaivamallisto satsaa kameraan

OnePlus-yhtiön lippulaivapuhelinten OnePlus 9 Pro:n ja OnePlus 9:n kameratekniikka on kehitetty yhteistyössä ammattilaisten arvostaman ruotsalaisen Hasselblad-kameravalmistajan kanssa.

perjantai 26. maaliskuuta 2021 teksti M. Østergaard Testitoimittaja


Tiistaina 23. maaliskuuta maailmanlaajuisesti lanseeratut OnePlus 9 -lippulaivapuhelimet ovat OnePlussan kunnianhimoisen tuotekehitysyhteistyön tulos. 

OnePlus 9:n ja OnePlus 9 Pro:n keskeisin tekninen innovaatio on ammattilaisten arvostamista järjestelmäkameroista tutun tekniikan integroiminen älypuhelimiin. 

Uusien OnePlus 9 -puhelimien kameroissa hyödynnetään Hasselblad Camera for Mobile -järjestelmää, joka mahdollistaa erittäin tarkan värien toistettavuuden sekä kuvanlaadun. 

OnePlussan ja Hasselbladin yhteistyössä kehittämän kamerateknologian avulla kaikki voivat ikuistaa tärkeät hetkensä ammattimaisella laadulla ilman ammattilaiskameraa. 

Uutuuspuhelimessa on kolmoiskamera. OnePlus 9 Pro:n 48megapikselin pääkamerassa on siihen kustomoitu, yhteistyössä Sonyn kanssa kehitetty sensori. Laitteessa on 50 megapikselin ultralaajakulma ja 8 megapikselin telekamera.

OnePlus 9:ssä on Hasselbladin kameratekniikka
OnePlus 9.

OnePlus 9:n ja OnePlus 9 Pro:n kameroissa hyödynnetään legendaarisen Hasselbladin kameratekniikkaa.

© OnePlus

Säätää automaattisesti virkistystaajuutta

OnePlus 9 Pro:n näyttö säätää automaattisesti virkistystaajuutta 120 hertsistä aina 1 hertsiin saakka riippuen siitä, mitä näytöllä pyörii. Näin ollen näyttö kuluttaa merkittävästi vähemmän akkua.

Uutuusmallien 4500 milliampeeritunnin kaksoisakku latautuu Warp Charge 65T -latauksen avulla 1 prosentista 100 prosenttiin vain 29 minuutissa.

Langaton Warp Charge 50 Wireless -lataustekniikka on sekin nopea, se lataa akun 1 prosentista täyteen 100 prosenttiin 43 minuutissa.

Molemmissa malleissa on moottorina yhdysrakenteisella 5G-modeemilla varustettu Qualcommin Snapdragon 888 -mobiilialusta. Käyttöjärjestelmänä on Android 11.

OnePlus 9 Pro:ssa on 6,7-tuumainen näyttö, ja OnePlus 9:ssä näytön koko on 6,5 tuumaa.

OnePlus 9 Pro männyn vihreänä
OnePlus 9.

OnePlus 9 Pro on saatavilla kolmessa luonnosta inspiroituneessa sävyssä, jotka ovat Usvan Harmaa, Tähtitaivaan Musta sekä Männyn Vihreä (kuvassa). OnePlus 9:n värivaihtoehtoja on kolme: Arktinen Sininen, Hopeinen Talvisumu sekä Astraalin Musta.

© OnePlus

Mitä OnePlus 9 ja OnePlus 9 Pro maksavat?

OnePlus 9 -sarjan puhelimet ovat ennakkotilattavissa Elisan, Telian, DNA:n, Verkkokauppa.comin, Gigantin, Powerin, Veikon Koneen ja Jimm'sin kanavilla sekä OnePlus.comissa.

OnePlus 9 Pro 

  • OnePlus 9 Pro, 8/128 Gt: 899 €
  • OnePlus 9 Pro, 12/256 Gt: 999 €

OnePlus 9

  • OnePlus 9, 8/128 Gt: 699 €
  • OnePlus 9, 12/256 Gt: 799 €

> Lisätietoja uusista OnePlus-puhelimista on valmistajan sivuilla

Ehkä sinua kiinnostaa...