Puhelimen skannerisovellus

Käytä puhelinta skannerina

Puhelimella on helppo tallentaa paperikuvat ja tärkeät asiakirjat tiedostoiksi.

keskiviikko 1. maaliskuuta 2017 teksti M. Jacobsen

Paperiset kuvat ja asiakirjat saattavat haalistua tai hukkua komeron kätköihin. Niiden siirtäminen helposti hallittavaan digimuotoon onnistuu kuitenkin jopa puhelimella.

KotiMikron numerossa 4/2017, joka ilmestyy 23. helmikuuta, esitellään mainio CamScanner-sovellus. Sen lisäksi on saatavana muita vähintään yhtä hyviä sovelluksia, joista tähän on valittu kolme.

Google Photoscan
Googlen PhotoScanilla voi helposti skannata paperikuvat puhelimella tai tabletilla. Puhelimen kameran näyttämä kehys kohdistetaan kuvaan, painetaan laukaisijaa ja näytölle tulevat neljä valkoista palluraa kohdistetaan puhelinta liikuttamalla. Sovellus ottaa paperikuvasta useita otoksia, joista sovellus koostaa digikuvan muutamassa sekunnissa ja poistaa samalla niistä muun muassa heijastuksia. Android-versio. iOS-versio.

Google photoscan

Google Photoscan -sovellus

Scannable
Scannable muistuttaa monessa suhteessa CamScanneria. Scannablesta on iloa varsinkin Evernoten käyttäjälle, sillä skannaukset saa tuotua automaattisesti Evernoteen ja edelleen jaettavaksi. iOS-versio.

Scannable

Scannable-sovellus.

Genius Scan
Genius Scan ei välttämättä puhuttele disainillaan, mutta sovelluksessa on hyvät ominaisuudet. Skannattua kuvaa voi muokata niin, että kuvan voi sovittaa sopimaan esimerkiksi käyntikorttiin tai laskupohjaan. Android-versio, iOS-versio.

Genius Scan

Genius Scan -sovellus.

Tilaa KotiMikro, niin saat luettavaksi lehden 5 viimeisintä numeroa Wype-palvelussa.

Ehkä sinua kiinnostaa...