iPhones

4 hyvää iPhone-käyttövinkkiä

Puhelimestasi löytyy yllättäviäkin toimintoja, jotka tuovat lisää käytettävyyttä. Tässä on neljä vähemmän tunnettua ominaisuutta.

keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Kukaan tuskin on lukenut kannesta kanteen iPhonen monisatasivuista käyttöohjetta, vaikka siitä periaatteessa kaikki oleellinen tieto puhelimesta löytyykin.

Seuraavat neljäkin sieltä löytyvät, ja voivat olla joillekin tuttuja, mutta kovin helposti niitä ei löydä, joten saat ne tässä kuin tarjottimella.

1: Vastaa viestiin suoraan lukitusnäytöltä 

Sipaise lukitusnäytöllä olevaa viesti-ilmoitusta vasemmalle, niin voit valita ”Vastaa”.

2: Tarkastele akkua syöviä sovelluksia 

Voit tarkastella eniten akkua käyttäviä sovelluksia valitsemalla “Asetukset” ja edelleen “Akku”. Esiin tluee luettelo, jossa on sovelluksen kohdalla akun käyttö prosentteina.

3: Välitä viesti 

Joskus tulee tarve välittää viesti eteenpäin. Paina viestiä, kunnes esiin tulee valikko. Valitse siitä ”Muut…”, jolloin viesti tulee valituksi, ja valitse sitten oikeasta alareunasta nuolikuvake. Valitse vastaanottaja ja lähetä viesti.

4: Tarkastele sijaintejasi 

Valitse “Asetukset”, “Tietosuoja”, “Sijaintipalvelut”, vieritä kohtaan “Järjestelmäpalvelut” ja valitse se. Valitse sitten ”Usein käydyt paikat”. Kohdassa ”Historia” listataan useimmin käymäsi kohteet, joista aukeaa oma tarkempi valikkonsa, vieläpä kartan kera.

Ehkä sinua kiinnostaa...