Samsung Galaxy Note20 -puhelimesta on kolme värivaihtoehtoa.
Samsung Galaxy Note20.

Samsungin uudesta lippulaivasta, Samsung Galaxy Note20 -puhelimesta, on kolme värivaihtoehtoa.

© Samsung

Galaxy Note20 on Samsungin uusi huippupuhelin

Samsung Galaxy Note20 hyödyntää useimmat Samsung Galaxy S20 Ultran ominaisuudet ja S Pen -kynän – sekä peräti 108 megapikselin kameran.

maanantai 10. elokuuta 2020 teksti KotiMikron toimitus


Samsung on esitellyt tähän asti tehokkaimman puhelimensa.

Galaxy Note20 hyödyntää useimmat Samsung Galaxy S20 Ultran ominaisuudet ja S Pen -kynän, joka on vuodesta 2011 lähtien ollut Samsung Notes -sovelluksen kanssa Note-laitteiden kulmakiviä.

Uusilla Note-puhelimilla kirjoitustarkkuus ja vasteajat on Samsungin mukaan hiottu huippuunsa. S Penin uudet Anywhere action -eleet tekevät navigoinnista entistä helpompaa, käytetyistä sovelluksista riippumatta. Esimerkiksi kotiruudulle palaaminen onnistuu nopealla kynän heilautuksella.

Vakuuttavat speksit

Uusia Note20-sarjan puhelimia vauhdittaa Samsungin tehokas Exynos 990 -järjestelmäpiiri, joka on myös Galaxy S20 Ultrassa. 

Exynos on piirisarjana Note20:n eurooppalaisissa versioissa. Muualla Note20-puhelimissa on Qualcommin uusin Snapdragon 865 Plus 5G -piirisarja, joka on testeissä ollut vieläkin vikkelämpi.

Puhelimessa on 6,9 tuuman näyttö. Laite painaa 208 grammaa, joten mitat ovat lähes pienimpien tablet-laitteiden luokkaa.

Note20 Ultrassa on peräti 108 megapikselin takakamera.

Galaxy Note20 tulee saataville kolmessa värissä: Mystic Bronze, Mystic Gray ja Mystic Green. Galaxy Note20 Ultralla värivaihtoehtoja on kaksi: Mystic Bronze ja Mystic Black.

Galaxy Note20 maksaa 256 gigatavun versiona 1099 euroa. Galaxy Note20 Ultra 256 Gt maksaa 1349 euroa. Galaxy Note20 Ultra 512 Gt (rajattu erikoiserä) maksaa 1449 euroa.

Galaxy Note20 -laitteet ovat jo ennakkomyynnissä. Kauppoihin laitteet saapuvat 21. elokuuta. 

Note-uutuuksien ohella ensiesittelynsä saivat kaksi uutta tablettia Tab S7 ja Tab S7+, Galaxy Watch3 -älykello sekä Buds Live -kuulokkeet.
Uusia Samsung-tuotteita.

Samsungin uutuuksiin kuuluvat myös kaksi uutta tablettia, Tab S7 ja Tab S7+, Galaxy Watch3 -älykello sekä Buds Live -kuulokkeet.

© Samsung

Uusia Samsung-tabletteja ja langattomat kuulokkeet

Samsung järjesti ensimmäistä kertaa koskaan Galaxy Unpacked -julkistustilaisuutensa täysin digitaalisena tapahtumana, joka lähetettiin suorana Koreasta. 

Note-uutuuksien ohella ensiesittelynsä saivat kaksi uutta tablettia, Tab S7 ja Tab S7+, Galaxy Watch3 -älykello sekä Buds Live -kuulokkeet.

Tablet-uutuuksien varustelusta löytyvät viimeisimmät suorittimet, 5G-yhteydet (Tab S7+) ja kookkaat näytöt jopa 120 hertsin virkistystaajuudella. Tab S7:n näyttö on 11 tuumaa ja Tab S7+:n 12,4 tuumaa.

Galaxy Tab S7 ja Tab S7+ -laitteiden mukana tulevat Note20-sarjasta tutut S Pen -kynä sekä Samsung Notes -muistiinpanosovellus.

Galaxy Watch3 päivittää suositun pyörivä kellokehän aiempaa hoikemmaksi. Kellon luvataan olevan niin mukava, että sitä voi pitää ranteessa ympäri vuorokauden.

Laitteen anturit ja toiminnot tarkkailevat käyttäjän jokapäiväistä terveyttä ja motivoivat tekemään muutoksia parempaan. Lisäksi Galaxy Watch3:ssa on kaatumisen tunnistava toiminto, joka voi lähettää hätäviestin lähikontakteille käyttäjän kaatuessa.

Samsung on painottanut Galaxy Buds Live -kuulokkeiden suunnittelussa käyttömukavuutta ja istuvuutta. AKG:n ääniosaaminen ja suuremmat 12 millimetrin kaiutinelementit lupaavat yhdessä rikkaan ja syvän äänen.

Galaxy Buds Live -nappikuulokkeissa on kolme mikrofonia ja Voice Pickup Unit -yksikkö, joiden ansiosta puhelut läheisille tuntuvat Samsungin mukaan lähes samassa huoneessa tapahtuvilta keskusteluilta. Kuulokkeissa on myös aktiivinen taustamelunpoisto.


Ehkä sinua kiinnostaa...