Tiedostojen kaksoiskappaleiden poisto Android-puhelimesta

Kaksi samaa tiedostoa puhelimessa voi aiheuttaa hankaluuksia.

Poista tiedostojen kaksoiskappaleet puhelimesta

Vapauta Android-puhelimen tallennustilaa poistamalla tarpeettomat tiedostojen kaksoiskappaleet. Poiston voi tehdä näppärällä sovelluksella.

lauantai 25. elokuuta 2018 teksti S. Nielsen


Samasta tiedostosta saattaa olla useita kopioita laitteella eri kohteissa.

Ongelma on tuttu tietokoneelta, mutta tuplatiedostot voivat aiheuttaa sekaannusta ja hämminkiä myös älypuhelimessa.

Puhelin kannattaa tarkistaa tuplatiedostojen varalta varsinkin, jos laitteen tallennustila on vähissä.

Tiedostojen kaksoiskappaleiden jahtaaminen ja poistaminen käsipelillä on haastavaa ja työlästä. Onneksi tuplatiedostojen poistamiseen on olemassa pätevä Android-sovellus, Duplicate Files Fixer, joka on suomenkielinen ja helppokäyttöinen työkalu.

Näin poistat tuplatiedostoja Duplicate Files Fixerillä

1. Lataa sovellus laitteesi sovelluskaupasta, asenna ja avaa.

Duplicate Files Fixer

Duplicate Files Fixer -sovelluksella on helppo etsiä ja poistaa tiedostojen kaksoiskappaleita.

2. Valitse tarkistettavat tiedostotyypit tai jätä valinta kohtaan Täydellinen skannaus ja käynnistä tarkistus valitsemalla Skannaa nyt. Anna sovellukselle lupa toimia valitsemalla Salli.

Duplicate Files Fixer

Tarkistuksen päätteeksi sovellus listaa löytyneet kaksoiskappaleet ja ehdottaa ylimääräisiä poistettavaksi. Ylimääräisissä kopioissa on valintamerkki valmiina.

3. Esiin tulee luettelo löytyneistä kaksoiskappaleista. Valitse Poista heti, jos hyväksyt sovelluksen valinnat. Voit myös muuttaa valintoja.

Lue lisää niksejä ja asiaa Android-puhelimista

Poista tiedostojen kaksoiskappaleet tietokoneelta

KotiMikron numerossa 13/2018 esitellään ilmainen ja tehokas DupeGuru-ohjelma, joka löytää hetkessä niin nimeltään kuin sisällöltään samanlaiset tiedostot ja antaa poistaa kaksoiskappaleet.

Osta KotiMikron irtonumero lehtipisteestä tai tilaa lehti, niin voit lukea sitä saman tien tietokoneella tai mobiililaitteella Wype-palvelussa.

> Nyt saat neljä numeroa KotiMikroa ja joko kätevän varavirtalähteen, käytännölliset kuulokkeet tai ergonomisen hiiren yhteishintaan vain 21,90 eurolla. Tutustu tarjouksiin täällä.

Ehkä sinua kiinnostaa...