Tonino Lamborghini Alpha One

Tonino Lamborghini Alpha One -älypuhelimessa on käsintehty italialainen nahkapäällyste.

© Tonino Lamborghini Mobile International

Lamborghini teki hintavan luksusluurin

Lamborghini julkaisi oman älypuhelimensa, joka ei kilpaile erityisen älykkäillä ominaisuuksilla vaan lähinnä erikoismateriaaleilla ja älyttömällä hinnalla.

torstai 31. elokuuta 2017 teksti P. Jensen

Jos liika raha polttelee taskussa ja kaupasta ei tunnu löytyvän riittävän ökyä luuria, niin Lamborghini kurvaa pelastajaksesi.

Lamborghini-perheeseen juuri syntynyt Tonino Lamborghini Alpha One on luksusluokan älypuhelin, joka ei tavallisen tallaajan taskuun taivu – ellei siellä ole erittäin paksu lompakko.

Alpha Onen kuorissa on käytetty metalliseosta, joka on valmistajan mukaan titaania vahvempaa. Samaa metallia on kuulemma huippuluokan golfmailojen päissä ja leikkausveitsissä.

Lisäksi Alpha One on paketoitu italialaiseen käsintehtyyn mustaan nahkakoteloon.

Puhelin tulee myyntiin ensi alkuun Lontoossa Harrods-tavarataloon ja Dubaissa Mall-ostoskeskukseen. Kumpaankaan ei ole pakko lähteä, sillä puhelimen voi ostaa myös valmistajan verkkokaupasta 2 450 dollarin vaatimattomaan hintaan (ennen veroja).

Tonino Lamborghini Alpha One smartphone

Lamborghini-puhelimen tekniikka ei puhuttele niin paljon kuin ulkokuori, joka tässä lieneekin tärkein pointti.

© Tonino Lamborghini Mobile International

Ei huippu mutta asiallinen kokoonpano

Toisin kuin asvaltille tehdyt sukulaisensa Tonino Lamborghini Alpha One ei haasta viivalle Samsungin tai Applen nykyisiä lippulaivoja.

Alpha Onen moottorina on jo vanhemman polven Snapdragon 820 -suoritin. Muistia on neljä gigatavua ja tallennustilaa 64 gigatavua.

Tallennustilaa voi laajentaa muistikortilla 128 gigatavuun asti, sim-korttipaikkoja on kaksi ja akun kapasiteetti 3250 milliampeerituntia.

Näyttö on 5,5-tuumainen ja tarkkuus 2 560 x 1 440 pikseliä. Kamerassa on vakautetut 20 megapikseliä ja äänessä monikanavaista Dolbya – ei siis mitään huippua, mutta toki asiallinen kokoonpano.

Lisätietoja Tonino Lamborghini Alpha One -älypuhelimesta voi lukea täältä.

Ehkä sinua kiinnostaa...