Honor 20 Pro Phantom black -värisenä

Honor 20 Pro Phantom black -värisenä.

Honorilta kolme uutta älypuhelinta

Kiinalainen Honor lanseerasi uuden älypuhelinsarjan, jonka mallit ovat Honor 20 Lite, Honor 20 ja Honor 20 Pro. Hyvät speksit, edulliset hinnat ja katse nuorisossa ovat Honorin filosofiaa.

torstai 23. toukokuuta 2019 teksti M. Dahlberg


Lontoo: Päivä olisi voinut alkaa paremminkin kiinalaiselle älypuhelinvalmistaja Honorille. Emoyhtiö Huawei menetti Android-lisenssinsä juuri Honorin uuden älypuhelinsarjan julkistuksen alla.

Vielä on epäselvää, kuinka tapahtunut vaikuttaa Huawein ja Honorin laitteisiin ja käyttäjiin. Honorin julkistustilaisuuteen se vaikutti, koska Honor peruutti kaikki haastattelut lyhensi esittelyä lähes puolella tunnilla.

Joka tapauksessa Honor lanseerasi älypuhelinsarjan, jossa on kolme puhelinta.

Honor 20 tullee kesän aikana

Tärkeintä uusissa malleissa on niiden takalasi ja kolmen kerroksen tekniikka, jolla Honor luo tavallista syvemmät värit. Näin Honorin pääjohtaja Georg Zhao totesi aloituspuheessaan, jossa hän myös kertoi uutuussarjan olevan suunnattu erityisesti nuorisolle.

Perusmalli ja Pro-malli ovat suurilta osin identtisiä kuoriensa sisällä. Pro-mallissa on eniten muistia ja tallennustilaa. Molemmissa laitteissa on Huawein Kirin 980 -prosessori, joka on myös Huawein lippulaivamallissa Huawei P30 Pro -puhelimessa. 

Molemmissa uutuuksissa on neljä takakameraa. Pro-mallissa on muun muassa kahdeksan megapikselin telekamera, jonka tilalla Honor 20:ssä on kahden megapikselin syvyyskamera.

Honor 20 Lite on varustettu aavistuksen pienemmällä näytöllä, vaatimattomammalla Kirin 710 -suorittimella ja kolmella takakameralla.

Saatavuustietoja ei kauppasaarron ja Googlen boikotin aiheuttaman erikoisen tilanteen takia ole voitu vahvistaa, mutta tällä tietoa ensimmäisenä olisi heti myynnissä Honor 20 Lite ja Honor 20 Pro tulisi Suomessa myyntiin heinäkuussa. Honor 20 -mallin ennakkotilauksen on määrä alkaa näinä päivinä, ainakin jossain päin maailmaa.

Tässä ovat tämänhetkiset hintatiedot:

  • Honor 20 Pro: 599 €
  • Honor 20: 499 €
  • Honor 20 Lite: 299 €
 

Ehkä sinua kiinnostaa...