Saat Glary Utilities Pro -ohjelman ilmaiseksi KotiMikro-lehden mukana
Glary Utilities Pro:

Glary Utilities Pro sisältää valtavan valikoiman toimintoja, jotka palauttavat tietokoneesi aloitustehon. Nyt saat oppaan ja ohjelman ilmaiseksi.

Tee tietokoneellesi nuorennusleikkaus Glary Utilities Pro -ohjelmalla

Glary Utilities Pro on eräs kattavimmista ohjelmista tietokoneen optimointiin ja puhdistamiseen. Olemme sopineet ohjelman valmistajan kanssa, että KotiMikron lukijat saavat sen käyttöönsä veloituksetta uuden vuoden kunniaksi.

perjantai 7. tammikuuta 2022 teksti H. Rasmussen

Kun Windows on ollut jonkin aikaa käytössä, kaikki tietokoneet muuttuvat hitaammiksi, verkkaisemmaksi ja täyttyvät turhista tiedostoista. 

Se koskee myös aivan uusia tietokoneita, jotka pysyvät nopeina vain lyhyen aikaa.

Tämä johtuu muun muassa siitä, että Microsoft päivittää Windowsia jatkuvasti suurilla toimintopäivityksillä ja jokainen päivitys käyttää joka kerta hieman enemmän tietokoneen resursseja.

Suuri syy hidastumiseen on kuitenkin tietokoneen käyttö ja siihen asennetut ohjelmat, kuten kuvankäsittelyohjelma tai Office-paketti. 

Kaikki tietokoneellesi asentamasi ohjelmat hidastavat konetta hieman lisää.

Optimoi tietokoneesi perusteellisesti

Glary Utilities -ohjelman avulla voit optimoida Windowsin kaikki hidastuneet osat, kuten käynnistyksen, kakkospainikkeen valikon ja päivittäisen käytön.

Samalla se korjaa monia Windows-rekisterin virheitä, jotka paitsi aiheuttavat Windowsin jatkuvat virheilmoitukset, myös hidastavat tietokonetta.

Voit myös käyttää Glary Utilities -ohjelmaa kiintolevyllä tilaa vievien turhien tiedostojen siivoamiseen. Näin saat taas tietokoneeseen tallennustilaa kaikille tärkeille tiedostoille. 

Glary Utilities Pron viisi plussaa

  1. Nopeampi käynnistys
  2. Enemmän levytilaa
  3. Vähemmän virheitä Windowsissa
  4. Windowsista tulee nopeampi
  5. Tietokoneesta tulee vakaampi

Saat Glary Utilities -ohjelman maksutta

Olemme tehneet sopimuksen ohjelmistovalmistaja Glarysoftin kanssa ja voimme siksi tarjota tilaajillemme Glary Utilities Pro -ohjelman maksutta yhdeksi vuodeksi. 

Normaalihinta on 16,97 euroa vuodessa. 

Valmistaja myöntää lukijoille ilmaisia lisenssejä vain 7. helmikuuta 2022 asti. 

Suosittelemme kuitenkin, että lataat ohjelman Etunurkasta jo tänään ja rekisteröit sen Etunurkassa olevan linkin kautta. 

KotiMikron numerossa 02/2022 on täydellinen ohjelmaopas, jonka voit ladata luonnollisesti myös Etunurkasta ohjelman mukana. 

Saat Glary Utilities Pro -ohjelman ilmaiseksi KotiMikro-lehden mukana
Ilmainen lisenssi:

Glary Utilities Pro maksaa normaalisti 16,97 euroa vuodessa, mutta KotiMikro-lehden lukijana saat ohjelman nyt ilmaiseksi vuoden ajaksi. Jos et halua jatkaa ohjelman tilausta ensimmäisen vuoden jälkeen, voit käyttää jatkossa sen maksutonta versiota. 


Kirjaudu Etunurkkaan verkkosivultamme, jotta voit käyttää Glary Utilities Pron ilmaista lisenssiä. Sen käyttö edellyttää tilausnumeroa tai irtonumeron lehtikoodia. 

> Saat palvelun käyttöoikeuden jo tänään vain 7 eurolla. Katso tarjous täältä

Ehkä sinua kiinnostaa...