Saat 3 000 uutta emojia tietokoneellesi
Emojit:

Etunurkasta löytyy uusi suuri paketti, joka sisältää yli 3 000 tietokoneellesi ladattavaa emojia. Yllä näet esimerkin siitä, miltä Microsoftin uudet emojit näyttävät. 

© Microsoft/KotiMikro

Lataa 3 000 uutta emojia tietokoneellesi

Jokaiseen tilanteeseen löytyy sopiva emoji. Etunurkasta voit nyt ladata uuden paketin, jossa on yli 3 000 emojia, joita voit käyttää mihin tahansa.

perjantai 6. tammikuuta 2023 teksti N. Ernst

Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Ehkäpä siksi digitaalisista hymiöistä on tullut myös erittäin suosittu osa kirjakieltä, kun lähetämme sähköpostia, tekstiviestejä, kirjoitamme Facebookissa tai keskustelemme Messengerissä.

Emojeita organisoivan ja hallitsevanThe Unicode Consortiumin mukaan 92 prosenttia verkkoa käyttävästä väestöstä käyttää emojeita säännöllisesti.

Monet emojit voivat liittyä lauseeseen, voit esimerkiksi pehmentää merkitystä hieman iloisella emojilla, tai ne voivat korvata lauseen kokonaan.

Esimerkiksi 👍-emoji voi toimia sopimuksen vahvistuksena, tai yksinkertainen ❤️-emoji voi korvata perinteisen rakkaudentunnustuksen tai ilmaista välittämistä.

LUE MYÖS: Kätevä pikavalinta: Näin luot emojeita ja merkkejä Windowsissa

Emojit tarjoavat monia mahdollisuuksia

Sen lisäksi, että keskusteluihin tulee kerros nonverbaalista, graafista viestintää, emojeita voidaan käyttää myös koristeina. 

Voit liittää emojeita kappaleeseen, jonka olet kirjoittanut juhlatilaisuuteen, tai yhdistyksen uutiskirjeeseen. 

LUE MYÖS: Tässä ovat vuoden suosituimmat emojit

Riippumatta siitä, miten päätät käyttää emojeita, Etunurkan uusi suuri emojipaketti tarjoaa runsaasti valinnanvaraa. Se sisältää yli 3 000 emojia, joita voit käyttää miten haluat.

Nämä emojit tulevat Microsoftilta, ja ne on tehty uutta Windows 11 -käyttöjärjestelmää varten. Niitä voi silti käyttää myös muissa Windows-versioissa. Silloin emojien graafinen ilme on vain erilainen kuin aiemmissa versioissa.

Ne ovat kolmiulotteisempia, ja monissa on hienoja värisiirtymiä, jotka luovat erityisen upean visuaalisen efektin.

Käytä kaikissa ohjelmissa

Etunurkan paketissa on 3 000 emojia PNG-tiedostoina. 

Se tarkoittaa, että lataat ne vain tietokoneellesi ja voit sitten vapaasti käyttää niitä Wordissa, Facebookissa, sähköpostissa tai missä haluat.

LUE MYÖS: 117 uutta emojia Androidille ja iPhonelle

Kun emojit on ladattu, ne puretaan tietokoneellesi ja voit selata emojeita suoraan Resurssienhallinnassa.

Löydät uusia emojeita sisältävän paketin Etunurkasta

Ehkä sinua kiinnostaa...