Weshare-suomi_web

Sovellus elämysten ja kustannusten suunnitteluun

WeShare on Danske Bankin MobilePaylle julkaistu sisarsovellus, jolla voi porukalla suunnitella yhteisiä rientoja ja jakaa kustannuksia.

tiistai 28. kesäkuuta 2016

Danske Bankin WeShare on uusi sosiaalinen sovellus, jonka avulla on entistä helpompi suunnitella yhdessä ystävien kanssa vaikkapa kesän festivaali- tai mökkireissuja, ravintolailtoja tai polttareita ja jakaa muistoja tapahtumien jälkeen.

WeShare on liitetty saumattomasti suosittuun MobilePay-maksusovellukseen, minkä ansiosta osallistujat voivat myös maksaa helposti oman osansa kuluista.

Säästää kuittien setvimiseltä WeSharessa perustetussa ryhmässä voi jakaa ja seurata matkan aikana syntyneitä kuluja, käydä keskustelua ja jakaa valokuvia. Kun matka on ohi, ei enää tarvitse käyttää aikaa kuittien tai muistiinpanojen läpikäyntiin sen selvittämiseksi, kuka oli maksanut mitäkin.

WeShare on oma sovelluksensa WeShare lanseerataan omana sovelluksenaan, koska MobilePayn halutaan pitää mahdollisimman yksinkertaisena käyttää.

”Sen sijaan, että lisäisimme MobilePayhin jatkuvasti uusia toiminnallisuuksia, haluamme rakentaa MobilePayn ympärille sovellusperheen, jonka ratkaisut on suunnattu tietylle käyttäjäkunnalle tai tiettyyn tarpeeseen. WeShare on tästä alku, ja jatkossa mukana voi olla myös ulkoisten kumppanien sovelluksia”, MobilePay myynti- ja kumppanuustiimin johtaja Anniina Heinonen kertoo.

Ei vaadi uutta rekisteröitymistä WeShare ja MobilePay toimivat kaikkien pankkien asiakkailla, ja lähes kaksi kolmasosaa MobilePayn 320 000 suomalaiskäyttäjästä onkin muiden kuin Danske Bankin asiakkaita.

WeSharen saa liitettyä MobilePayhin muutamalla klikkauksella; molemmissa toimivat samat tunnukset eikä uutta rekisteröitymistä tarvita.

MobilePay ja WeShare ovat maksuttomia sovelluksia, jotka toimivat kaikissa yleisimmissä älypuhelimissa (iOs, Android, Windows).

Ehkä sinua kiinnostaa...