ski app

Kirjaa laskettelusi

Ski Tracks on monipuolinen sovellus, jonka avulla voit kerätä ja tallentaa koko päivän laskettelutiedot.

lauantai 20. helmikuuta 2016
SkiTracks

Pärjäätkö vauhdissa syöksylaskun legendoille, kuten Ingemar Stenmarkille, Lindsey Vonnille tai Hermann Maierille? Huippulaskijat yltävät helposti reiluun 100 kilometrin tuntivauhtiin. Monipuolisen sovelluksen avulla voit seurata, kuinka nopeasti sinä kiidät alas jäisiä rinteitä.

Ski Tracks -sovellus kerää laskettelustasi monipuolista tietoa, josta muun muassa selviää päivän huippuvauhtisi. Sovellus tallentaa kaikki laskettelupäivän tapahtumat, joten nopeuden lisäksi analyysistä näet niin laskemasi matkan, korkeuseron, laskettelukerrat, rinteen jyrkkyyden, laskettelun kokonaiskeston kuin sijainnin.

Ski Tracks maksaa Apple Storessa ja Google Play Kaupassa noin euron ja sovelluksesta on saatavana myös ilmainen Lite-versio iOS-laitteille. Sovelluksessa on tuki myös Apple Watchille.

Sovellus käyttää gps-yhteyttä, ja monista muista poiketen Ski Tracks ei tarvitse laskettelun seurantaan mobiiliverkon internetyhteyttä, joten puhelulaskuun sovelluksella ei pitäisi olla vaikutusta. Sovelluksessa on lisäksi akkua säästävä toiminto.

Täältä voi ladata Ski Tracks -sovelluksen iOS-version. Täältä voi ladata Ski Tracks -sovelluksen Android-version.

Ehkä sinua kiinnostaa...