Ostoslistasovellus Todoist
Sovellus:

Puhelimen Todoist-sovelluksen avulla pidät ostoslistasi ja muut tehtävät järjestyksessä. 

© Todoist

Kätevä sovellus tekee ostoslistastasi digitaalisen

Käytätkö edelleen pieniä keltaisia ja taskussa rypistyviä paperilappuja, kun kirjoitat ostoslistaa? Sitten on korkea aika tutustua tietokoneella ja puhelimella käytettävään Todoist-sovellukseen.

tiistai 20. joulukuuta 2022 teksti N. Ernst

Jokainen meistä on ollut ruokakaupassa myöhään, kun illallispöytään pitäisi saada syötävää ja ostoslista on hukassa. Sitä ei löydy, sillä kirjoitit sen pienelle paperille, joka on rypistynyt taskussasi ja kadonnut ikuisiksi ajoiksi.

LUE MYÖS: Pelasta vanhat kuvasi nopeasti kätevän sovelluksen avulla

Yllä oleva tilanne on tuttu jokaiselle. Olipa kyse ostos-, toive- tai tehtävälistasta. Näin tapahtuu yleensä, kun kirjoitamme jotakin paperille, joka sitten katoaa.

Tähän on kuitenkin kätevämpi ratkaisu: puhelimesi ja Todoist-sovellus, jolla voit helposti laatia listoja ja tehdä muistiinpanoja. Voit myös liittää sen kalenteriisi tai sähköpostiisi, jotta voit koota kaikki tehtäväsi yhteen paikkaan.

Pidä ostoslista aina käden ulottuvilla

Kun kirjoitat listat ja muistiinpanot Todoist-sovellukseen, ne ovat aina käytettävissäsi. Näin on riippumatta siitä, istutko tietokoneen ääressä tai käytätkö puhelinta tai oletko aivan eri maassa – muistiinpanosi ovat aina käden ulottuvilla.

Tarvitset vain Internet-yhteyden ja joko sovelluksen tai Todoistin verkkoversion.

LUE MYÖS: Näin päivität puhelimen sovellukset

Kaikki muutokset, joita teet yhdessä paikassa, päivittyvät myös toiseen paikkaan. Voit siis istua tietokoneen ääreen ja kirjoittaa ostoslistan tai luettelon pihatöistä.

Kun olet valmis, sulje tietokone ja ota puhelin mukaasi. 

Todoist helpottaa kaiken muistamista

Kun teet muutoksia tietokoneella, ne tallentuvat automaattisesti puhelimeesi. 

© Todoist

Ruksi tehtäviä yli sitä mukaa kun saat ne tehtyä

Kun olet ruokakaupassa tai pihalla, tietokoneella luomasi listat ja tehtävät ovat jo puhelimessasi. Voit ruksia yli tuotteet sitä mukaan, kun lisäät niitä ostoskärryyn.

Todoist Androidille löytyy täältä ja iOS:lle täältä. KotiMikro-lehden uudessa numerossa näytämme, miten sovellusta käytetään luetteloiden ja tehtävien hallintaan.

Voit jo nyt lukea artikkelin digitaalisen version Etunurkasta

Ehkä sinua kiinnostaa...