Office logo

Ota Officen ohjat käsiisi ja opi Word-velhoksi

Opi käyttämään Officen, Wordin ja PowerPoint -esitysohjelman ominaisuuksia eduksesi. Olemme koonneet sinulle ilmaisia toimisto-ohjelmapaketteja ja opastamme, kuinka otat haltuun Kingsoft Officen ja Microsoft Officen.

sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Onko Microsoft Office välttämätön? Mitä ovat makrot? Miten oppisin kirjoittamaan nopeammin? Saat vastaukset näihin kysymyksiisi ja opit enemmän Officesta. Lisäksi saat itsellesi ilmaiset tekstinkäsittely-, taulukkolaskenta- ja esitysohjelmistot. Voit myös oppia nopeammaksi kirjoittajaksi, tutustua arvioihin tulostimista ja päivittää koko kotitoimistosi sekä laitteistojen että osaamisen osalta.

Käytä Wordia tehokkaasti

Word on monipuolinen työkalu, jonka ominaisuuksista saat entistä enemmän irti KotiMikron niksisetillä.

Lue lisää

Kolme ohjelmaa samassa paketissa

Kingsoft Officen ilmaisversio tarjoaa käyttöön monipuolisen paketin, joka sisältää tekstinkäsittelyn, taulukkolaskennan ja esitysgrafiikan.

Lue lisää

Opettele kirjoittamaan kymmenellä sormella

Kirjoita nopeasti sormiin katsomatta. Opettele kätevä kymmensormijärjestelmä RapidTyping-opetusohjelman monipuolisilla harjoituksilla.

Lue lisää

Meillä asuu mustesyöppö

Muste on arvokasta ainetta, jota tulostin saattaa kuitenkin surutta haaskata.

Lue lisää

Ilmainen toimistopaketti tabletille

WPS Officen voi ladata maksutta Android-tablettiin tai Ipadiin. Ohjelmisto sisältää bittikonttorin perustyökalut ja tuntee myös Wordin, Powerpointin ja Excelin tiedostot.

Lue lisää

Laita täppärin näppis laulamaan

Taulutietokoneella kirjoittaminen sujuu helpoiten erillisen näppäimistön avulla, mutta tarjolla on myös edullisempia vaihtoehtoja.

Lue lisää

Tehokas esitystyökalu

Kingsoft Office -paketin Presentation on tehokas ja kattava työkalu esityksen laatimiseen.

Lue lisää

Ehkä sinua kiinnostaa...