4_musiksamling_komfi_182014

Hallitse helposti musiikkiasi

Järjestä tietokoneella oleva musiikkisi eri luokkiin, niin saat musiikkikokoelmastasi helpommin yleiskuvan. Voit myös siirtää vanhat cd-äänilevysi tietokoneelle Ashampoo Music Studio 4 -ohjelmalla.

keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Tietokone on hyvä paikka musiikin säilyttämiseen. Musiikkikappaleet ovat aina käden ulottuvilla ja lempisävelet löytyvät nopeasti. Kun tietokoneelle tallennetun musiikin määrä kasvaa, muuttuu kokoelman hallinta kuitenkin vaikeammaksi. Kymmenet ilman selkeää nimeä olevat musiikkikansiot tekevät tietyn kappaleen tai albumin löytämisestä turhan haasteellista. Ashampoo Music Studio 4 on monipuolinen musiikkiohjelma, jonka avulla oman musiikkikokoelmansa saa järjestettyä nopeasti, jolloin sen hallinta on helppoa. Musiikin järjestämisen lisäksi ohjelmalla voi myös miksata omaa musiikkia, äänittää esimerkiksi kitaran soittoa tai muokata kappaleita. Musiikkikokoelma ei siirry Music Studio 4 -ohjelmaan vaan on edelleen tietokoneella olevissa kansioissa, missä kappaleiden järjestäminen käy pikavauhtia ohjelman avulla.

Uudistunut ohjelma Monikäyttöisellä Ashampoo Music Studio 4 -ohjelmalla voi lisäksi tallentaa musiikkia cd-levyille ja tehdä levyihin omat kannet. Kyseessä on Ashampoon musiikkiohjelman neljäs versio. Se on muuttunut suuresti edellisestä versiosta, jonka olemme aikaisemmin esitelleet KotiMikrossa. Nelosversiossa koko käyttöliittymä on muokattu uuteen uskoon, jopa entistä käyttäjäystävällisemmäksi.? Niinpä ohjelman käytössä? pääsee helposti alkuun, vaikka musiikkiohjelmat eivät olisi ennestään tuttuja.

Ashampoo Music Studio 4:ää voi kokeilla 10 päivää. Sen jälkeen pitää tehdä maksuton rekisteröinti valmistajan sivuilla, mikä jälkeen ohjelmaa voi käyttää vapaasti. Artikkelin lopussa on vielä hyvä päivitystarjous Ashampoo Music Studio 5:stä, joka sisältää lisää toimintoja.

Ehkä sinua kiinnostaa...