4_redfiler_komfi_042015

Palauta poistetut tiedostot

Puran File Recovery osaa palauttaa tiedostoja myös muista lähteistä kuin kiintolevyltä, esimerkiksi cd-levyltä, usb-muistilta ja jopa puhelimesta.

torstai 26. helmikuuta 2015

Tiedostojen pelastamiseen tarvitaan kaksi asiaa. Ensimmäinen on ohjelma, joka osaa palauttaa poistettuja tiedostoja. Sellainen on Puran File Recovery. Toinen asia on nopea reagointi. Sillä sekunnilla, kun huomaat poistaneesi vahingossa tiedostoja, lopeta kaikki työ tietokoneella.

Poistettu tiedosto on nimittäin edelleen olemassa, vain sen paikka kiintolevyllä on merkitty vapaaksi tilaksi, jota ohjelmat voivat käyttää. Jos jokin ohjelma ehtii kirjoittaa uutta tietoa kiintolevyllä olevien poistettujen tiedostojen päälle, poistetut tiedostot eivät ole enää palautettavissa.

Puran File Recovery osaa palauttaa tiedostoja kiintolevyltä ja muista lähteistä, kuten ulkoisilta levyiltä, muistitikuilta ja jopa puhelimesta.

Lataa oheinen artikkeli, jossa näytetään, kuinka etsitään ja palautetaan poistettuja tiedostoja tietokoneen kiintolevyltä. > Lataa Puran File Recovery

Ehkä sinua kiinnostaa...