Tietokone kahleissa

Ilmainen virustorjuntaohjelmisto tietokoneelle tai puhelimeen

Suojaa tietokoneesi ja puhelimesi haittaohjelmilta veloituksetta ja varmasti. Testasimme ilmaiset virustorjuntaohjelmistot ja suosituimmat tietoturvatuotteet ja opastamme niiden asentamisessa.

tiistai 8. maaliskuuta 2016

Nämä ovat meidän valintamme parhaiksi virustorjuntaohjelmistoiksi

Parhaat ilmaiset virustorjuntaohjelmistot tietokoneelle 

Kotimikro selvitteli, mitkä ovat parhaat ilmaiset virustorjuntaohjelmistot verkossa vaanivia viruksia ja muita haittaohjelmia vastaan. Bitdefender Antivirus Free, joka on helppokäyttöinen ja tehokkain ilmaisista tarjokkaista, osoittautui parhaaksi. 

Bitdefender uudistui merkittävästi pari vuotta sitten, kun se sai lisää työkaluja muun muassa kiristyshaittaohjelmien torjuntaan.

Bitdefenderin virustorjujan voi ladata KotiMikron Etunurkasta.

Turvallisuus täysillä 

Voit investoida myös kattavaan turvaohjelmistoon, jossa kaikki koneesi kaipaama turva on samassa paketissa. Testasimme 6 tanakkaa tietoturvapakettia, joissa on virustorjunta, palomuuri, roskapostisuodatin, vakoiluohjelmien ja näppäilyjen tallennuksen torjunta, omien tietojen suojaus ja lukuisia muita hyödyllisiä turvaominaisuuksia. 

Osa maksullisista tietoturvapaketeista osaa myös optimoida kannetavan resurssit tai otta varmuuskopiot truvalliseen sijaintiin. Jos panostat tietoturvaan, artikkelimme kertoo sinulle lisää Bullguardin, F-Securen, Kasperskyn, McAfeen, Symantecin ja Trend Micron tarjoamista tietoturvaratkaisuista.

> Lue lisää tietoturvaohjelmistoista

Virustorjunta älypuhelimeen 

Android-puhelimeen on hyvä asentaa virustorjuntaohjelma, ja Avast on hyvä sellainen. Maksuton Avast osaa tutkia puhelimen muistin ja muistikortin, poistaa haittaohjelmat ja virukset, estää huijareiden yhteydenotot ja monenlaista muuta. 

Juttua päivitetty Bitdefenderin osalta 18.3.2018.

> Lue lisää täältä ja suojaa puhelimesi

> Lue tuoreimmat uutiset tietoturvasta

Ehkä sinua kiinnostaa...