KOM_170786-NR12_S_tagprogrammermed

20 ohjelmaa muistitikulle

Muistitikulle voidaan tallentaa tiedostojen lisäksi monenlaisia ohjelmia. Kerromme, kuinka kokoat matkalle mukaan työkalupaketin, joka toimii missä tahansa Windows-tietokoneessa.

keskiviikko 21. elokuuta 2013

Työskentely vieraalla tietokoneella ei välttämättä ole helppoa. Useimmiten toimintoja joutuu etsimään oudon näköiseltä työpöydältä eikä tietokoneella aina edes ole asennettuna ohjelmia, joiden käyttäminen on tullut tutuksi.

Jos joudut lomamatkan aikana turvautumaan esimerkiksi nettikahvilan tietokoneeseen, hotellin lainakannettavaan tai tuttavaperheen kotimikroon, mukaan kannattaakin pakata muistitikku, johon on koottu tärkeimmät työkalut ja hyötyohjelmat siirrettävinä versioina. Mukana kulkevan ohjelmapaketin avulla voit tarvittaessa myös auttaa naapuria tai tuttavaasi pc-pulmien ratkaisemisessa. Siirrettävien ohjelmien etuna tavanomaisiin ohjelmiin nähden on, että niitä ei tarvitse asentaa tietokoneelle käyttöä varten. Voit käynnistää tarvitsemasi ohjelman suoraan muistitikulta napsauttamalla ohjelman käynnistystiedostoa. Siirrettävä ohjelma ei myöskään muuta käytettävän tietokoneen asetuksia tai jätä muita jälkiä tietokoneelle.

Lehden cd-levyllä on mukana neljä erilaista ohjelmakokoelmaa, joista voit koota muistitikulle oman matkapakettisi. Mukana on kattava valikoima työkaluja, mediaohjelmia, toimisto-ohjelmia sekä ylläpito-ohjelmia, joita voit käyttää muistitikulta millä tahansa Windows-tietokoneella.

Ehkä sinua kiinnostaa...