Meural Canvas II -älytaulua saa neljällä eri kehyksellä.

Meural Canvas II on seinälle ripustettava älytaulu. Kehysvaihtoehtoja on neljä.

© Netgear

Meural Canvas II: Tuo taide diginä seinälle

Isolla näytöllä varustettu Netgearin älytaulu tuo taidemaailman helmet kotiseinälle. Laitteella voi esitellä myös omaa taidetta ja valokuvia.

torstai 12. syyskuuta 2019


Kymppikuvia pyörittävät kuvakehykset löysivät tiensä koteihin kovalla tohinalla joitain vuosia sitten.

Netgear vie nyt kuvakehystä aimo harppauksen näyttävämpään suuntaan isolla näytöllä varustetulla kehyksellä, joka tuo taidemaailman helmet kotiin tai konttoriin.

Netgearin julkaisema Meural Canvas II on langatonta yhteyttä käyttävä älytaulu, johon saa Meural-palvelun tilaamalla kuvia laajasta taidekirjastosta ja jossa voi myös esitellä omaa taidettaan ja valokuviaan. 

Vaihda kuvaa käden liikkeellä

Meural Canvas II käyttää kaksitaajuuksista Netgearin parantamaa wifi-verkkoa ja yhdistäminen kotiverkkoon onnistuu skannaamalla laitteen qr-koodi. 

Canvas II:ssa on mattanäyttö, jolla valmistajan mukaan varmistetaan, että teosten jokainen maalikerros erottuu selvästi ja ne näyttävät täsmälleen samalta kuin gallerioissa ja museoissa ihailtuina. 

Taidevalikoimaa voi tutkia ja käsitellä neljällä eri tavalla:

  • Liikeohjauksella: liikuta kättäsi laitteen anturien edessä vaihtaaksesi kuvaa tai avataksesi asetuspaneelin.
  • Ääniohjauksella: Meural Canvas II tukee tällä hetkellä Amazon Alexaa.
  • Tietokoneella: verkkoselaimella Meural-palvelun sivustolla.
  • Meural-sovelluksella: sovellus on saatavana Android- ja iOS-laitteille.

> Lue myös: Mitä Google Assistant, Amazon Alexa ja Apple Siri osaavat?

Taidekirjastossa yli 30 000 kuvaa

Meural-palvelun tilaajana voi hyödyntää dynaamista taidekirjastoa, joka sisältää yli 30 000 valikoitua kuvaa eri puolilla maailmaa sijaitsevien museoiden, taiteilijoiden ja sisältökumppanien kokoelmien aarteista. 

Meuralin kirjastossa on tarjolla niin nykytaidetta, muun muassa Keith Haringilta ja Jean-Michel Basquiatilta, kuin renessanssin klassikoita, kuten Leonardo da Vinciä ja Michelangelo Caravaggiota.

Meuralin taidekirjaston vuositilaus maksaa 69,95 dollaria eli noin 63,50 euroa. Lisäksi käyttäjät voivat ostaa taidekirjaston teoksia omaan kokoelmaansa.

Meural-tilaus sisältää myös pilvitallennustilan omille kuville, minkä lisäksi laitteessa on muistikortinlukija ja usb-liitäntä. Käyttäjä voi luoda ja lähettää kokoelmiaan tauluun, säätää kuvien värejä ja muokata niitä tauluun sopivammiksi.

Meural Canvas II -älytaulua saa neljällä eri kehyksellä.

Älytaulusta on kaksi kokoa

Meural Canvas II on saatavilla kahdessa koossa.

27-tuumainen mustalla tai valkoisella kehyksellä maksaa 899 euroa. Tummalla tai vaalealla puukehyksellä varustettu malli maksaa 949 euroa.

21,5 tuuman näytöllä varustettu Canvas II maksaa mustalla tai valkoisella kehyksellä 699 euroa. Tummalla tai vaalealla puukehyksellä hinta on 749 euroa.

Taulut voidaan asentaa sekä pysty- että vaakasuuntaan. Canvas II tunnistaa automaattisesti asentonsa ja taulua voidaan kääntää lisävarusteena saatavassa Meural-kääntökiinnikkeessään ilman, että taulua tarvitsee ottaa seinältä. Kääntökiinnike maksaa 52,90 euroa.

Lisätietoja älytaulusta on valmistajan sivuilla.

Alta voit katsoa älytaulun esittelyvideon.

Ehkä sinua kiinnostaa...