AOC I1601FWUX

Kannettava näyttö soveltuu tietokoneen lisänäytöksi missä tahansa. Näyttö on kätevä varsinkin, jos on tottunut käyttämään kahta näyttöä pöytäkoneen kanssa.

© AOC

AOC:ltä läppärilaukkuun mahtuva lisänäyttö

AOC:n uusin näyttö, AOC I1601FWUX, on helppo ottaa mukaan ja käyttää esimerkiksi kannettavan tietokoneen lisänäyttönä missä tahansa.

maanantai 28. toukokuuta 2018 teksti M. Østergaard


Työpöytä saattaa muuttua nopeasti ahtaaksi, jos avoinna on useita ikkunoita samaan aikaan. 

Kannettavan tietokoneen 15-tuumainen näyttötila ei ole juurikaan suurempi kuin neljännesvuosisata sitten käytetyissä pöytäkoneiden kuvaputkinäytöissä. 

Moni käyttäjä on myös pöytäkoneella tottunut käyttämään kahta näyttöä.

Nyt voi läppärikäyttäjäkin pitää kahden näytön ratkaisun mukana myös tien päällä, sillä AOC:n uusi kannettava näyttö mahtuu läppärin kanssa samaan laukkuun.

AOC I1601FWUX on 15,6-tuumainen näyttö, joka painaa vain vähän reilut 800 grammaa.

Vajaan sentin paksuisena se sujahtaa 15-tuumaisen kannettavan kantolaukun sivutaskuun. Vain olkapää voi olla koetuksella, jos kassia pitää kantaa pitkiä matkoja.

AOC I1601FWUX – kannettava näyttö

AOC:n näyttöä voi käyttää vaaka- tai pystyasennossa.

> Lue uutisia ja arvioita uusista tietokonenäytöistä

Yksi kaapeli riittää

Näyttö saa virtansa samasta kaapelista, jossa myös kuva kulkee. Liitäntä on usb type c, joka on nykyään monissa uudemmissa kannettavissa tietokoneissa.

Näytön mukana tuleva suojakansi toimii näyttöä käyttäessä jalustana näytön asennon mukaan vaaka- tai pystytilassa.

AOC I1601FWUX on täysteräväpiirtoinen 1920 x 1080 pikselin taustavalaistu ips-paneeli. Virrankulutus on käytössä kahdeksan wattia ja valmiustilan kulutukseksi ilmoitetaan puoli wattia. AOC I1601FWUX maksaa 229 euroa.

KotiMikron toimitus odottaa jo malttamattomana, että se pääsee testaamaan mainiolta vaikuttavaa ja jopa monelle tarpeellista laitetta. Arvio julkaistaan mahdollisimman pian Testinurkassa. 


Ehkä sinua kiinnostaa...