DiskBoss kertoo tietoja levyn tallennustilanteesta

DiskBossin avulla saat kattavan yleiskuvan kiintolevyn käytöstä.

Paikanna kiintolevyn tilarohmut helposti

DiskBoss on kätevä työkalu, jonka avulla saat vapautettua tallennustilaa etsimällä ja poistamalla suuret ja tarpeettomat tiedostot.

tiistai 19. joulukuuta 2017 teksti M. Østergaard

Vievätkö kuvat, ohjelmat tai videoleikkeet niin paljon kiintolevytilaa, että se uhkaa loppua kokonaan?

Windows ei tarjoa kovin tehokkaita työkaluja sen tarkistamiseen, mitkä tiedostot vievät eniten levytilaa. DiskBoss onkin oivallinen työkalu kattavan yleiskuvan luomiseksi kiintolevyn käytöstä.

Levypomo tuntee kiintolevysi

DiskBoss etsii hetkessä kiintolevyn suurimmat tiedostot. Ohjelman avulla on helppo tarkistaa, mitkä tiedostot ryöväävät levytilaa kaikkein pahiten.

Ohjelmalla voi muun muassa jakaa kiintolevyn sisällön tiedostotyypin mukaan, jolloin näkee esimerkiksi, pitääkö videotiedostoja karsia.

Voit ladata DiskBossin turvallisesti KotiMikron Etunurkasta.

Etunurkasta voit myös ladata DiskBossin käyttöä esittelevän artikkelin. Artikkelissa eskitytään ominaisuuksiin, jotka helpottavat suurien tiedostojen etsimistä kiintolevyltä niin, että niiden poistamisella saadaan raivattua kiintolevylle taas lisää tilaa.

Tilaa KotiMikro, niin voit lukea lehteä tietokoneella ja mobiililaitteella Wype-palvelussa.

Tilaajana saat myös muun muassa täyden käyttöoikeuden yli 300 ohjelmaa käsittävään Etunurkkaan, josta voit ladata ohjelmi turvallisesti tietokoneellesi.

Ehkä sinua kiinnostaa...