Etunurkasta löytyvät kaikki Windows 11 -sarjan osat, ja julkaisemme jatkuvasti uusia osia. Voit ladata ne PDF-muodossa ja tallentaa tietokoneellesi.
Windows 11:

Etunurkasta löytyvät kaikki Windows 11 -sarjan osat, ja julkaisemme jatkuvasti uusia osia. Voit ladata ne PDF-muodossa ja tallentaa tietokoneellesi.

Näin käytät Windows 11:tä

Oletko lukenut suuren Windows 11 -sarjamme kaikki osat? Jos et, voit siirtyä Etunurkkaan, johon olemme koonneet sarjan jokaisen osan.

tiistai 5. heinäkuuta 2022 teksti H. Rasmussen

KotiMikron numerossa 07/2022 aloitimme uuden, suuren Windows 11 -käyttöjärjestelmää koskevan sarjan, jossa tutustumme vähitellen uuteen käyttöjärjestelmään.

Sarjasta voit lukea ominaisuuksista, jotka tekevät Windows 11:stä erityisen käyttöjärjestelmän aiempiin versioihin verrattuna sekä toiminnoista ja sovelluksista, jotka ovat edelleen samanlaisia.

Lue lisää Windows 11:stä

Ensimmäisessä osassa esittelemme Windows 11:n tärkeimmät osat – Työpöydän, aloitusvalikon, lukitusnäytön ja täysin uudistetun asetusvalikon. 

Näytämme myös, miten tietokoneen tärkeimmät asetukset määritetään ja otetaan käyttöön riippumatta siitä, löytyvätkö ne edelleen Ohjauspaneelista vai onko ne siirretty uusiin asetuksiin. 

Osa osalta opit kaiken Windows 11:n monista toiminnoista, ohjelmista ja asioista, joihin voit käyttää tietokonettasi, kun siinä on Windows 11.

Lue kaikki osat Etunurkasta

Lisäämme Etunurkkaan jatkuvasti uusia osia sitää mukaan kun uusia KotiMikro-lehden numeroita julkaistaan. Tällä hetkellä löydät sarjan kuusi viimeisintä osaa Etunurkasta.

> Lataa Windows 11 -sarjan kaikki osat Etunurkasta tästä

Tulosta tai tallenna osat

Windows 11 -sarjan osat ovat Etunurkassa PDF-muodossa, jotka voit ladata ja tallentaa tietokoneellesi – tai tulostaa tulostimellasi, jos haluat koota oman Windows 11 -vihkosen.

Voit myös lukea sarjan uusimman osan – osan kuusi – KotiMikro-lehden numerosta 12/2022, joka on nyt julkaistu.

Ehkä sinua kiinnostaa...