Windows10

Windows 10 asentuu automaattisesti

Päivitysmuutos saattaa aiheuttaa sen, että Windows 10 asentuu automaattisesti Windows 7:llä ja Windows 8:lla varustettuihin tietokoneisiin.

torstai 4. helmikuuta 2016

Windows 10 -päivitys muuttui helmikuun alusta suositelluksi päivitykseksi Windows Updatessa, kun järjestelmänä on Windows 7 tai Windows 8.1. Päivitysmuutos saattaa aiheuttaa sen, että aikaisempia Windows-versioita käyttävät saavat Windows 10:n pyytämättä ja yllättäen koneelleen.

Useimmilla on käytössä Windows Updaten automaattinen päivitystoiminto, joka lataa ja asentaa suositellut päivitykset automaattisesti. Asennusohjelma sentään kysyy, haluaako käyttäjä käynnistää Windows 10:n asennuksen.

Jos tietokoneensa päivittää Windows 10 -järjestelmään, niin vanhaan järjestelmään voi kuitenkin palata, kunhan paluun tekee 30 päivän sisällä kympin asennuksesta.

Microsoft ilmoitti viime lokakuussa, että Windows 10:stä tulee suositeltu päivitys vuoden 2016 alkupuolella. Microsoft haluaa tällä varmistaa, että Windows 10 on asennettuna miljardissa koneessa seuraavien kolmen vuoden kuluessa.

> Lue lisää Windows 10

Ehkä sinua kiinnostaa...