Vaihtelu virkistää. Upea taustakuva ja aiheen mukaan räätälöity värimaailma antavat tietokoneelle yksilöllisen ilmeen.

Vaihtelu virkistää. Upea taustakuva ja aiheen mukaan räätälöity värimaailma antavat tietokoneelle yksilöllisen ilmeen.

Valitse mieleisesi ulkoasu

Windowsin ulkoasun voi räätälöidä helposti mieleisekseen, jos vakiotyöpöytä alkaa tuntua tylsältä. Verkossa on saatavilla lukematon määrä taustakuvia ja valmiita teemoja.

keskiviikko 22. helmikuuta 2017 teksti M. Flinck

Windows 10 -käyttöjärjestelmän ulkoasua voi muokata helpoiten valmiiden teemojen avulla. Teemat sisältävät sekä taustakuvia että väriasetuksia.

 1. Napsauta Käynnistä-painiketta ja valitse Asetukset.
 2. Valitse seuraavaksi Mukauttaminen.
 3. Ulkoasun muokkaamiseen liittyvät asetukset on jaettu viidelle välilehdelle. Valitse Teemat.
 4. Valitse seuraavaksi kohta Teeman asetukset.

 5. Windows 10 sisältää muutaman valmiin ulkoasuteeman, jotka näkyvät kohdassa Windowsin oletusteemat. Voit ottaa teeman käyttöön napsauttamalla kuvaketta hiirellä.

 6. Teemoja voi ladata lisää Microsoftin sivustolta. Siirry selaamaan saatavilla olevia teemoja napsauttamalla linkkiä Hanki lisää teemoja verkosta.

 7. Microsoftin sivusto avautuu oletusselaimeesi. Teemat on ryhmitelty aiheenmukaisesti. Valitse haluamasi aihe ja kiinnostavalta näyttävä teema,

  esimerkiksi Syksyn värit Japanissa.

 8. Voit selata valitsemasi teeman sisältämiä taustakuvia pienoiskuvia napsauttamalla. Asenna teema tietokoneellesi valitsemalla Lataa teema.

 9. Selain lataa teeman asennuspaketin. Ota seuraavaksi teema käyttöön latausilmoituksen painikkeesta. Painikkeen nimenä on useimmiten Avaa.

 10. Työpöytä vaihtuu valitsemasi teeman mukaiseksi. Voit ladata useita teemoja ja vaihtaa käytössä olevan teeman kuvaketta napsauttamalla.


Ehkä sinua kiinnostaa...