windows store logo 2

Näin asioit Windows-kaupassa

Windows 10:n Kauppa sisältää monipuolisen valikoiman sovelluksia.

keskiviikko 23. marraskuuta 2016 teksti M. Jacobsen

Windowsin mukana tulee jo hyvä perussetti työpöytäohjelmia ja sovelluksia. Lisää voi etsiä helposti Windows 10:n mukana tulevalla Kauppa-sovelluksella, joka uudistui uuden järjestelmäversion myötä.

Windows-kaupan valikoima on monipuolinen, ja laajenee koko ajan. Lisäksi Windows-kauppa on sama puhelimissa, tableteissa ja tietokoneissa.

Windows-kauppa on myös turvallinen paikka hankkia sovelluksia ja pelejä sekä myös musiikkia, elokuvia ja tv-ohjelmia kaikkiin Windows-laitteisiin. Windows-kaupasta hankitut sovellukset myös päivittyvät automaattisesti, jolloin käytössä on aina ajan tasalla oleva sovellus.

Kauppaan pääsee kauppakassikuvakkeesta, joka on tehtäväpalkissa näytön vasemmassa alalaidassa. Windows-kaupassa on satoja tuhansia maksuttomia ja maksullisia sovelluksia ja pelejä.

1. Esiin tulee Kaupan etusivu. Voit käyttää hakukenttää tai selata luokkia.

2. Esimerkissä on Perfect Tube, josta on artikkeli KotiMikron numerossa 2/2017. Sovellus on englanninkielinen, joten sen kuvauskin on englanniksi. Suomenkielisissä sovelluksissa kuvaus on suomeksi. Valitse Hanki asentaaksesi sovelluksen.

3. Kaupasta asennetut sovellukset löytyvät jatkossa aloitusvalikosta.

4. Sovellus aukeaa omaan ikkunaansa. Vie hiiri valikkokuvakkeiden päälle, niin näet tekstiselitteen toiminnosta.

Ehkä sinua kiinnostaa...