Gratis baggrundsbilleder

Lataa 100 upeaa taustakuvaa tietokoneellesi

Onko Windows 10:n tausta sinunkin mielestäsi hieman tylsä? Nyt voit ladata 100 upeaa taustakuvaa Windowsin Työpöydällesi.

tiistai 1. helmikuuta 2022

Kun asennat Windows 10:n, Työpöydälle tulee oletusarvoisesti näkyviin taustakuva, jossa on muutama taiteellinen sininen viiva. 

Sekin on ihan toimiva, mutta vain harva vaihtaa Työpöydälle oman taustakuvan. 

Taustalle on kuitenkin helppo tehdä jotain!

> Lue lisää Windows 10:stä täältä

KotiMikron Etunurkassa on nyt peräti 100 erittäin upeaa taustaa, jotka voit ladata vapaasti käytettäväksi Windows 10:ssä. Taustakuvat on jaettu eri kategorioihin, kuten maisemiin, tietokoneaiheisiin, tekniikkaan ja eläimiin. 

Voit vaihdella eri kuvien välillä, joten sinun ei tarvitse katsoa samaa kuvaa liian pitkään, tai voit valita suosikkikuvasi ja käyttää sitä oletuksena. 

Ilmaisten taustakuvapakettien mukana saat perusteelliset ohjeet siihen, miten lataat kuvat ja saat ne näyttämään mahdollisimman hyviltä tietokoneellasi.

Lataa 100 taustakuvaa Etunurkasta täältä! (ilmainen tilaajille)

Näin vaihdat tietokoneen taustakuvan

Windowsin Työpöydän taustakuvan vaihtaminen on helppoa. 

Siirry vain Työpöydälle, napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Mukauta. Valitse avautuvasta valikosta, haluatko taustan olevan kuva, vaihtuva väri vai diaesitys. 

Jos valitset kuvan, voit valita jonkin käytettävissä olevista kuvista tai voit selata ja etsiä mitä tahansa kuvaa tietokoneeltasi tähän tarkoitukseen. 

Sitten voit valita, miten kuva näytetään näytöllä. Jos kuva ei esimerkiksi ole tarpeeksi suuri täyttämään koko näyttöä, voit keskittää sen niin, että se näkyy vain näytön keskellä. Kokeile eri vaihtoehtoja. 

Taustakuvat Työpöydällä diaesityksenä

Jos haluat dynaamisemman Työpöydän tietokoneellesi, voit valita kuvaesityksen, jossa Windows vaihtaa automaattisesti tietokoneesi taustakuvia. 

Kerää ensin haluamasi kuvat tietokoneen kansioon – esimerkiksi Kuvat-kansioon tai Työpöydän kansioon. 

Siirry sitten mukautusasetuksiin, jotka löydät napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella jotakin kohtaa Työpöydälläsi. Valitse Diaesitys taustaksi, ja etsi kansio, johon tallensit taustakuvasi. Käytä Selaa-painiketta, jos kansiota ei löydy automaattisesti. 

Sen jälkeen voit valita erilaisia kuvaesityksen asetuksia, esimerkiksi miten usein kuvan vaihtuu, haluatko sekoittaa kuvia jne. 

Mikä on paras taustakuva?

Kuten sanottu, voit käyttää kaikkia mahdollisia kuvia Windowsin Työpöydän taustakuvana, mutta varo Internetistä löytyviä sattumanvaraisia kuvia. 

Niiden koossa ja laadussa voi usein olla puutteita. Tekijänoikeuksien mukaan et saisi ottaa muiden kuvia ja tallentaa niitä tietokoneellesi, ellei asiasta ole sovittu erikseen. 

KotiMikron Etunurkassa on 100 taustaa, ja niitä käyttämällä voit olla varma, että kuvat ovat laadukkaita ja että sinulla on myös oikeus käyttää niitä. 

> Voit ladata 100 taustakuvaa tietokoneellesi täältä

Lisää liikkuva taustakuva Windowsiin

Lively Wallpaper -ohjelman avulla voit määrittää Työpöydän taustakuvaksi kokonaisen verkkosivun tai videotiedostoja esimerkiksi YouTubesta tai omalta kiintolevyltäsi. 

Tulos on näyttävä, eikä taustalla pyörivä animaatio vaikuta haitallisesti nykyaikaisen tietokoneen tehoon.

Voit luoda helposti upeita ja dynaamisia taustakuvia omista videoistasi tai käyttää ohjelman mukana tulevia taustakuvia. 

> Löydät ohjelman ja perusteellisen oppaan Etunurkasta täältä

Ehkä sinua kiinnostaa...