Repair_komfi_132012

Raivaa Windowsia

Jos saat merkillisiä virheilmoituksia, kun Windows käynnistyy, tai tietokoneesi on muuttunut hitaaksi, niin järjestelmärekisterin perusteellinen raivaus saattaa tuoda avun.

lauantai 8. syyskuuta 2012

Windowsin rekisteri on järjestelmän käytössä oleva tietokanta, joka sisältää tiedot järjestelmän kokoonpanosta. Rekisterissä on tuhansia viittauksia asennettuihin ohjelmiin ja laitteisiin sekä niiden ominaisuuksien asetuksiin. Windows käyttää näitä järjestelmärekisterin tietoja jatkuvasti, ja ilman rekisteriä Windows ei pysty määrittämään järjestelmän kokoonpanoa.

Käytön myötä järjestelmärekisteri rappeutuu ja siihen kertyy virheitä. Ohjelmat kirjoittavat rekisteriin tietojaan, joita jää sinne kummittelemaan, kun kehnosti tehty asennuksen poisto ei siivoakaan ohjelman jälkiä rekisteristä. Turhat merkinnät rekisterissä aiheuttavat sen, että Windows tuhlaa resursseja etsimällä tiedostoja, joita ei enää ole olemassa, tai Windows yrittää käyttää asetuksia, joita käyttävät ohjelmat olet jo poistanut.

Sotkuinen järjestelmärekisteri vaikuttaa myös koneen nopeuteen, kun Windows joutuu käymään läpi tarpeettomia tietoja. Glarysoft Registry Repair -ohjelmalla voit kunnostaa rekisterin ja poistaa siitä tarpeettomat merkinnät. Eikä raivaukseen mene kuin muutama minuutti.

Hent Glarysoft Registry Repair her

Ehkä sinua kiinnostaa...