Elgato Cam Link 4K

Yhdistä kamera tai videokamera tietokoneeseen Elgato Cam Link 4K -sovittimella, niin saat helpolla tavalla hyvän webkameran videopuheluita varten.

© Elgato

Käytä kameraa webkamerana

Tietokoneen usb-liitäntään yhdistettävä Elgato Cam Link 4K tekee digikamerasta huippuluokan webkameran.

maanantai 10. joulukuuta 2018 teksti M. Østergaard


Kannettavan tietokoneen yhdysrakenteinen webkamera ei välttämättä tuota kovin kaksista kuvaa esimerkiksi Skypen videopuheluissa.

Videokaappauskortteihin ja muihin kuva-alan oheislaitteisiin erikoistuneella Elgatolla on kuitenkin ratkaisu webkameran kuvalaatuun.

Nykyään Corsairin omistuksessa olevan Elgato-brändin Cam Link 4K on videokaappari, joka tekee yhteensopivasta digikamerasta webkameran, jonka optiikka päihittää läppärin silmän mennen tullen.   

Kamera yhdistetään Cam Link 4K -sovittimen hdmi-liitäntään ja sovitin yhdistetään tietokoneen usb-liitäntään, jolloin sovitin saa kameran toimimaan webkamerana Windowsissa.

> Kätevän valvontakameran avulla pidät kotiasi silmällä puhelimella. Ryhdy tilaajaksi, niin saat kameran ja neljä ensimmäistä KotiMikroasi yhteishintaan vain 26,90 eurolla. Tutustu tarjoukseen täällä.

Webkamera ultra hd -tarkkuudella

Cam Link 4K kykenee 60 kuvan sekuntivauhtiin full hd -tarkkuudella. Ultra hd -tarkkuudella kuvanopeus on 30 kuvaa sekunnissa.

Cam Link toimii periaatteessa minkä tahansa kameran kanssa, jossa on hdmi-ulostulo. 

Suositeltavia ovat kameramallit, joissa ei ole automaattista sammutusta. Esimerkiksi GoPro-toimintakameraa voi hyvin käyttää Cam Linkin kanssa.

Tarkempi lista yhteensopivista kameroista on Elgaton sivuilla. 

Elgato Cam Link 4K maksaa 130 euroa valmistajan verkkokaupassa

valvontakamera

Kätevän valvontakameran avulla pidät kotiasi silmällä puhelimella. Ryhdy tilaajaksi, niin saat kameran ja neljä ensimmäistä KotiMikroasi yhteishintaan vain 26,90 eurolla. Tutustu tarjoukseen täällä.

Ehkä sinua kiinnostaa...