Alennus Pixum-kalenterista

Joulun välipäivinä voi valmistautua uuteen vuoteen askartelemalla valokuvakalenterin Pixumin palvelussa. Saat kalenteristasi 30 prosentin alennuksen.

Nyt saat 30 prosentin alennuksen Pixumin valokuvakalenterista

Joululahjamme sinulle: 30 prosentin alennus Pixumin valokuvakalenterista. Joulun välipäivinä on aikaa suunnitella rauhassa näyttävä valokuvakalenteri ensi vuodelle.

maanantai 17. joulukuuta 2018


Vuosi on taittumassa ja tässä on joululahjamme sinulle, joka luet verkkoartikkeleitamme ja uutiskirjettämme.

Tarjoamme yhteistyössä Pixumin kanssa 30 prosentin alennuksen valokuvakalenterista. Tarjous on voimassa 31. tammikuuta 2019 saakka.

Joten käynnistä tietokone, ota hyvä asento ja ryhdy suunnittelemaan persoonallista valokuvakalenteria omista kuvistasi.

Valitse vapaasti

Voit luoda kalenterisi haluamasi kalenterimallin pohjalta ja muokata siitä juuri sellaisen kuin haluat. Voit vapaasti valita niin kalenterin koon, kuvat, värit kuin paperilaadunkin.

Alennuskoodilla saat alennusta jopa neljästä kalenterista samassa tilauksessa. Jos tilaat useamman kuin neljä, alennus koskee vain neljää ensimmäistä kalenteria.

Sinun ei tarvitse tilata neljää samanlaista kalenteria, vaan voit suunnitella esimerkiksi yhden seinäkalenterin, yhden pöytäkalenterin ja yhden suunnittelukalenterin – ja saat kaikista 30 prosentin alennuksen.

Näin teet Pixumin valokuvakalenterin

Alennus koskee kaikkia Pixumin valokuvakalentereita.

 1. Siirry Pixumin sivustolle ja valitse yläreunasta Calendars, niin pääset valokuvakalenterien sivulle, josta voit valita haluamasi kalenterityypin.
 2. Valitse lisäksi kalenterin suunta, koko ja paperityyppi. Valitse sitten kalenteri tai haluamasi vaihtoehto, jos esiin tulee eri kalenterimalleja. 
 3. Esiin tulee vahvistusikkuna, jossa on kalenterille valitsemasi ominaisuudet. Tarkista ne ja jatka sitten valitsemalla Apply.
 4. Valitse Upload photos, niin pääset siirtämään kuviasi palveluun, kirjoittamaan kalenterin kansitekstin, valitsemaan taustavärit jne.  
 5. Näet edistymisen alareunan miniatyyrikuvista, joista pääset myös muokkaamaan haluamaasi kalenterilehteä. Kuvan voit lisätä kamerakuvakkeesta tai vasemman reunan listasta, jos siirsit palveluun jo useita kuvia.
 6. Kun olet valmis, valitse Add to basket, niin siirryt ostoskoriin. Voit vielä selata nuolilla kalenterilehdet läpi. 
 7. Valitse vasemman alakulman Amount-kohdassa kalenterien määrä. Alennuksen saa maksimissaan neljästä kalenterista.
 8. Valitse Add to basket, niin näet yhteenvedon ostoksestasi alentamattomalla hinnalla. 
 9. Valitse linkki Redeem voucher, kirjoita esiin tulevaan kenttään alennuskoodisi 44FT48ZSDY5D4E ja valitse kentän päästä Redeem voucher, niin näet lopullisen alennetun hintasi. 
 10. Siirry kassalle valitsemalla Proceed to checkout ja täytä pyydetyt tiedot. Kirjaudu palveluun, jos olet jo Pixumin asiakas tai luo Pixum-tili.

Alennuskoodisi: 44FT48ZSDY5D4E

 • Alennuskoodilla saa 30 prosentin alennuksen Pixumin valokuvakalenterista. 
 • Alennuskoodia voi käyttää vain kerran.
 • Alennusta saa korkeintaan neljästä kalenterista, kun ne tilataan samalla kertaa. 
 • Voit tilata samalla kertaa useamman kuin neljä kalenteria, mutta alennus koskee vain neljää ensimmäistä. 
 • Alennuskoodi on voimassa 31. tammikuuta 2019 saakka.

Tietokonearjen säästöä KotiMikron avulla

KotiMikron Etunurkassa on turvallisesti ladattavana yli 300 luotettavaa ohjelmaa, joista moniin on myös ladattavana vaiheittainen opastus, jonka avulla ohjelman saa helposti käyttöön. 

Etunurkan ohjelmiin kuuluu myös tietoturvapaketti, kuuden tehokkaan ohjelman valikoima, jolla säästät paljon vaivaa suojautumisessa haittaohjelmia vastaan.

Tilaajana pääset lukemaan KotiMikroa missä ja milloin tahansa myös näköislehtenä Wype-palvelussa, joka toimii puhelimella tablet-laitteella ja tietokoneella.

Tilaajaetuihin kuuluu muun muassa maksuton kotisivutila, jonne voi perustaa vaikka oman nettiputiikin. Tilaajana saat käyttöösi myös 50 gigatavun maksuttoman varmistustilan verkosta. 

Lisäksi voit valita itsellesi tervetulolahjan. Juuri nyt valittavissa on esimerkiksi puhelimen tai tablet-laitteen kanssa käytettävä bluetooth-näppäimistö, kätevä valvontakamera tai käytännöllinen ergonominen hiiri. Tutustu moniin hyviin tarjouksiin täällä.

Ehkä sinua kiinnostaa...