Alennus Pixum-kalenterista

Pixumin palvelussa voi koostaa kauniin valokuvakalenterin. Saat kalenteristasi 30 prosentin alennuksen.

Nyt saat 30 prosentin alennuksen Pixumin valokuvakalenterista

Lahjamme sinulle: 30 prosentin alennus Pixumin valokuvakalenterista. Tilaa itselle tai anna lahjaksi omilla kuvilla varustettu valokuvakalenteri ensi vuodelle. Katso ohjeet ja alennuskoodisi täältä.

torstai 21. marraskuuta 2019 teksti KotiMikron toimitus


Omilla kuvilla varustettu kuvakalenteri on tyylikäs ja persoonallinen lahjaidea.

Tarjoamme yhteistyössä Pixumin kanssa 30 prosentin alennuksen valokuvakalenterista. Tarjous on voimassa 31. elokuu 2020 saakka.

Joten käynnistä tietokone, ota hyvä asento ja ryhdy suunnittelemaan persoonallista valokuvakalenteria omista kuvistasi.

Valitse vapaasti

Voit luoda kalenterisi haluamasi kalenterimallin pohjalta ja muokata siitä juuri sellaisen kuin haluat. Voit vapaasti valita niin kalenterin koon, kuvat, värit kuin paperilaadunkin.

Alennuskoodilla saat alennusta jopa viidestä kalenterista samassa tilauksessa. Jos tilaat useamman kuin viisi, alennus koskee vain viittä ensimmäistä kalenteria.

Sinun ei tarvitse tilata viittä samanlaista kalenteria, vaan voit suunnitella esimerkiksi yhden seinäkalenterin, yhden pöytäkalenterin ja yhden suunnittelukalenterin – ja saat kaikista 30 prosentin alennuksen.

Alennuskoodi Pixumin kuvakalenterille

Pixum-palvelussa on helppo suunnitella kuvakalenteri. Kaiken voi hoitaa myös palvelun omalla sovelluksella.

© Pixum

Näin teet Pixumin valokuvakalenterin

Alennus koskee kaikkia Pixumin valokuvakalentereita.

 1. Siirry Pixumin sivustolle ja valitse yläreunasta Calendars, niin pääset valokuvakalenterien sivulle, josta voit valita haluamasi kalenterityypin.
 2. Valitse lisäksi kalenterin suunta, koko ja paperityyppi. Valitse sitten kalenteri tai haluamasi vaihtoehto, jos esiin tulee eri kalenterimalleja. 
 3. Esiin tulee vahvistusikkuna, jossa on kalenterille valitsemasi ominaisuudet. Tarkista ne ja jatka sitten valitsemalla Apply.
 4. Valitse Upload photos, niin pääset siirtämään kuviasi palveluun, kirjoittamaan kalenterin kansitekstin, valitsemaan taustavärit jne.  
 5. Näet edistymisen alareunan miniatyyrikuvista, joista pääset myös muokkaamaan haluamaasi kalenterilehteä. Kuvan voit lisätä kamerakuvakkeesta tai vasemman reunan listasta, jos siirsit palveluun jo useita kuvia.
 6. Kun olet valmis, valitse Add to basket, niin siirryt ostoskoriin. Voit vielä selata nuolilla kalenterilehdet läpi. 
 7. Valitse vasemman alakulman Amount-kohdassa kalenterien määrä. Alennuksen saa maksimissaan 5 kalenterista.
 8. Valitse Add to basket, niin näet yhteenvedon ostoksestasi alentamattomalla hinnalla. 
 9. Valitse linkki Redeem voucher, kirjoita esiin tulevaan kenttään alennuskoodisi D9GUPSUKVKXZP5 ja valitse kentän päästä Redeem voucher, niin näet lopullisen alennetun hintasi.
 10. Siirry kassalle valitsemalla Proceed to checkout ja täytä pyydetyt tiedot. Kirjaudu palveluun, jos olet jo Pixumin asiakas tai luo Pixum-tili.
Voit myös suunnitella ja tilata valokuvakalenterisi Pixumin sovelluksella. Se on kätevä vaihtoehto, jos käytät puhelimessa olevia valokuviasi.

Alennuskoodisi: D9GUPSUKVKXZP5

 • Alennuskoodilla saa 30 prosentin alennuksen Pixumin valokuvakalenterista. 
 • Alennuskoodia voi käyttää vain kerran.
 • Alennusta saa korkeintaan viidestä kalenterista, kun ne tilataan samalla kertaa. 
 • Voit tilata samalla kertaa useamman kuin viisi kalenteria, mutta alennus koskee vain viittä ensimmäistä. 
 • Alennus ei koske toimituskuluja vaan ainoastaan kalentereita.
 • Alennuskoodi on voimassa 31. elokuuta 2020 saakka.
 • Pixum ilmoitaa kuvakalenterin valmistusajaksi 4-6 työpäivää ja toimitusajaksi noin 3-5 työpäivää. 

Pixum sai hyvä ostos -maininnan

Uusimmassa KotiMikrossa, numerossa 18/2019, on testattu neljän kuvapalvelun kuvakalenterit.

Palveluita arvioitiin kalenterin tekemisen helppouden, suunnitteluohjelman toimintojen sekä kalenterin kuvalaadun perusteella. 

Pixum sai erittäin hyvät pisteet kaikilla osa-alueilla. Lisäksi arviossa kehuttiin Pixumin työpöytäversiota selkeydestä.

Työpöytäohjelmassa on hieman paremmat muokkausmahdollisuudet kuin verkkoversiossa ja käyttö on myös aavistuksen nopeampaa. 

Ohjelma ja verkkoversio ovat kuitenkin käytettävyydeltään suunnilleen samaa luokkaa, joten selainversio riittää mainiosti kalenterin suunnitteluun ja tilaamiseen.

> Koko kuvakalentereiden suurtesti on luettavissa  täällä Etunurkassa

Tietokonearjen säästöä KotiMikron avulla

KotiMikron Etunurkassa on turvallisesti ladattavana yli 500 luotettavaa ohjelmaa, joista moniin on myös ladattavana vaiheittainen opastus, jonka avulla ohjelman saa helposti käyttöön. Etunurkan ohjelmiin kuuluu myös tietoturvaohjelmia, joilla voit suojautua haittaohjelmia vastaan.

Tilaajana pääset lukemaan KotiMikroa missä ja milloin tahansa myös näköislehtenä Wype-palvelussa, joka toimii puhelimella tablet-laitteella ja tietokoneella. Saat luettavaksi 12 viimeisintä numeroa.

Tilaajaetuihin kuuluu muun muassa alennus kotisivutilasta, jonne voi perustaa vaikka oman nettiputiikin. Tilaajana saat käyttöösi myös 50 gigatavun maksuttoman varmistustilan verkosta. Lisäksi tilaajille tarkoitetussa Moreshop-etukaupassa on hyviä tarjouksia niin kuntoiluasusteista kuin elektroniikkalaitteista.

Lisäksi voit valita itsellesi tervetulolahjan. Juuri nyt valittavissa on esimerkiksi tehokkaat kiikarit, kätevä tarkastuskamera tai ergonominen hiiri. Tutustu moniin hyviin tarjouksiin täällä.

Ehkä sinua kiinnostaa...