iron_sky_ss_troopers.jpg

Leffatykki-elokuvasivusto tukee suomalaista elokuvaa

Leffatykki.com-sivustolle tuli 10 vuotta täyteen kesällä 2010. Juhlavuoden kunniaksi Leffatykki on ensimmäisenä elokuvasivustona mukana Iron Sky -elokuvan tuotannossa. Blind spot Picturesin tuottama Iron Sky valmistuu vuoden 2012 alussa.

torstai 9. joulukuuta 2010
ltykki2.jpg

Sivuston tehtävänä on tukea ”tavallisten” elokuvakuluttajien elokuvaharrastuneisuutta. Elokuvien arvosteluihin keskittyvällä sivustolla jokaisella on, elokuvatietojen katselun lisäksi, mahdollisuus antaa mielipiteensä katsomastaan elokuvasta. Nyt Leffatykki tukee elokuvaharrastajien toiminnan lisäksi myös alan ammattimaista tasoa.

"Mietimme kuinka voisimme olla laajemmin tukemassa elokuva-alaa Suomessa, ja huomasimme Iron Sky -produktion hakevan rahoittajia. Ajatuksesta innostuttiin Leffatykin porukan keskuudessa välittömästi, ja otimme tuotantoon yhteyttä", toteaa Leffatykki Media Oy:n hallituksen puheenjohtaja Arto Remes.

Leffatykki.com -sivustolla on viikoittain erillisiä kävijöitä yli 30 000 (TNSmetrix), mikä oikeuttaa paikkaan Suomen verkkomedioiden TOP 100:ssa. Arvosteluiden lisäksi kävijät voivat lisätä sivustolle elokuvatrailereita ja muuta kuvamateriaalia. Sivustolta löytyy myös alan uutisointia, aktiivinen keskustelupalsta sekä tv-opas. Rekisteröityneitä käyttäjiä on lähes 10 000, jotka ovat tehneet noin 13 000 arvostelua elokuvista tai tv-sarjoista. Palvelun tietokannassa on yli 16 000 erillistä nimikettä.

Iron Sky -kuvat: Mika Orasmaa (Iron Sky ss-joukot) ja Tarja Jakunaho (tohtori Richter).

Ehkä sinua kiinnostaa...