KOM_FI_170636-NR13_C_Kaempeplakat_Web

Tulosta hienoja?jättijulisteita

Et tarvitse suurta ja kallista tulostinta tulostaaksesi kuvia todella isossa koossa. Jaa tulostettava kuva pieniin osiin Posteriza-ohjelman avulla ja tulosta kuva osa kerrallaan.

tiistai 3. syyskuuta 2013

A3-tulostimet ovat suuria ja kalliita, ja suurikokoisten tulosteiden tarve on yleensä melko vähäinen. Joskus harvoin olisi kuitenkin käyttöä A3-kokoisille tai sitä suuremmille tulosteille, joten mikä silloin eteen? Ratkaisun ongelmaan tarjoaa Posteriza-ohjelma, jonka avulla kuva voidaan jakaa pienempiin osiin tulostettavaksi. Liittämällä tulostetut osat yhteen kuvasta saadaan halutun kokoinen.

Kun kuva on siirretty Posteriza-ohjelmaan ja jaettu pienempiin osiin, osat voi tulostaa saman tien tai tallentaa yksittäiskuvina ja lähettää kuvapalveluun kehitettäväksi. Kuvien kehittäminen tulee huokeammaksi kuin niiden tulostaminen itse. Lisäksi kuvapalveluun lähetetyt kuvat saa kehitettyä suuremmassa koossa kuin A4, jolloin arkkeja on vähemmän yhteen liitettäväksi.

Kerromme tässä artikkelissa, miten valitun kuvan saa siirrettyä Posteriza-ohjelmaan ja jaettua pienempiin osiin tulostamista varten. Neuvomme lisäksi, miten tulee menetellä, jos kuvan päälle haluaa lisätä tekstiä.

Ehkä sinua kiinnostaa...