KotiMikro Wype-palvelussa

Tilaajana voit lukea KotiMikron näköislehteä tietokoneen tai mobiililaitteen ruudulta Wype-palvelussa.

Wype: Lehden uudet numerot myös digimuodossa!

KotiMikron tilaajana saat lehden painetun version tuttuun tapaan postin mukana, mutta sen lisäksi voit lukea KotiMikron digitaalista versiota tietokoneen tai mobiililaitteen ruudulta Wype-palvelussa.

tiistai 10. lokakuuta 2017 teksti R. Udsholt

KotiMikron painetun version lisäksi saat käyttöösi myös lehden digitaalisen version, jota voit lukea tietokoneella, älypuhelimella ja tabletilla.

Näköislehteä luetaan Wype-palvelussa, joka toimii tietokoneella selaimessa ja mobiililaitteella omassa Wype-sovelluksessaan.

Ilmaisen sovelluksen voi ladata sekä iOS- että Android-laitteisiin. Palvelun saa helposti käyttöön KotiMikron asiakasnumeron ja postinumeron avulla.

Varavirtalähde taskussa varmistat, että puhelimessa riittää virtaa pitkäänkin Wype-sessioon. Tartu tarjoukseen, niin saat 4 numeroa KotiMikroa ja tyylikkään varavirtalähteen hintaan 21,90 euroa – säästät 57,90 euroa.

Alustana pc, iPad, iPhone ja Android

WYpen avulla kaikki perheenjäsenet voivat lukea lehteä samaan aikaan, ja uusimman numeron lisäksi saatavilla on aina kymmenen edellistä numeroa.

Näköislehden voi avata tietokoneella selaimeen ja mobiililaitteella sovellukseen, joka on saatavana Android- ja iOS-laitteille.

KotiMikron tilaajana voit kirjautua palveluun ja lukea tilaamasi lehden näköislehteä maksutta.

Jos et ole vielä KotiMikron tilaaja, pääset käyttämään uutta palvelua joko tilaamalla lehden tai maksamalla 12,99 euron kuukausimaksun.

Wypeä voi kokeilla kuukauden ilmaiseksi.

Täystilauksella seitsemän lehteä

Wypen täystilauksella saat luettavaksesi kaikkiaan seitsemän digimuodossa olevaa lehteä – KotiMikron lisäksi muun muassa Tieteen Kuvalehden, Digikuvan ja Tee Itse -lehden.

KotiMikron tilaajana saat kuusi muutakin lehteä luettavaksesi digimuodossa 4,99 euron kuukausimaksua vastaan.

KotiMikron tilaajana saat Wype-palvelun muut näköislehdet erikoishintaan. 

Tilaa KotiMikro, niin voit lukea lehteä myös tietokoneella ja mobiililaitteella Wype-palvelussa. Saat luettavaksi 10 viimeisintä numeroa.

Katso Wypen esittelyvideo alta.

> Kestotilausehdot Kotimikro

Ehkä sinua kiinnostaa...